پیشبینی برداشت ۱۳ هزار تن انار در استان کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز فصل برداشت انار در ۸۵۰ هکتار از باغات بارور استان خبر داد و گفت: برداشت این محصول به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش مملکت ما، سعید کریمی توضیح داد که پیشبینی می شود حدود ۱۳ هزار تن انار امسال از باغات استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی میانگین عملکرد تولید در هر هکتار را حدود ۱۵ تن اعلام کرد و افزود: شهرستان پاوه با بیشترین سطح زیر کشت، در صدر مناطق تولیدکننده انار استان قرار دارد و پس از آن شهرستانهای جوانرود، دالاهو، گیلانغرب، ثلاث باباجانی و سرپلذهاب به ترتیب بیشترین سهم را دارند.
کریمی با اشاره به تنوع ارقام انار در استان، افزود: ارقام کشتشده شامل قم، شادروان، ملس ساوه، شیرین ساوه و واندرفول هستند که هر یک ویژگیهای خاصی در طعم، رنگ و بازارپسندی دارند.
وی همچنین بر اهمیت توسعه باغات انار و نقش آن در اقتصاد کشاورزی منطقه تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب و استقبال کشاورزان، ظرفیت افزایش تولید و صادرات این محصول وجود دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه انار تولیدی در استان به ویژه انار تولیدی در باغات شهرستان پاوه در فهرست انواع مرغوب قرار دارد، گفت: انار تولیدی در باغات شهرستان پاوه به دلیل استفاده حداقلی باغداران از کود و سموم دفع آفات جزو محصولات سالم طبقهبندی میشود و تولیدات برخی از باغداران با دریافت مراحل لازم گواهی سلامت هم اخذ کرده است.
کریمی با بیان اینکه عمده انار تولیدی در استان به مصرف تازهخوری میرسد، یادآور شد: بخشی از محصول تولیدی در استان به ویژه انواع ریزتر آن به شکل رب انار به بازار عرضه میشود.
وی با بیان اینکه برداشت انار در استان با برداشت ارقام زودرس شروع شده است گفت: برداشت انار در باغات استان تا یک ماه آینده ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظرات