|

پلمب یک سردخانه عرضه گوشت در شادگان / دلیل: بهداشت

پلمب یک سردخانه عرضه گوشت در شادگان / دلیل: بهداشت

رئیس مرکز بهداشت شادگان از پلمب یک سردخانه عرضه گوشت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مملکت ما ، روح الله شکری در گفتگویی رسانه‌ای با اعلام این خبر اظهار کرد: در آستانه عید سعید قربان و به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)، تمهیدات ویژه و تشدید نظارت‌های بهداشتی بر قصابی‌ها و سردخانه‌های عرضه گوشت توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان شادگان انجام شد.

وی افزود: در پی بازدید مشترک کارشناسان بهداشت، کارشناسان اداره دامپزشکی و اداره اماکن شهرستان شادگان از قصابی‌ها و محل‌های فروش گوشت یک واحد سردخانه عرضه گوشت به علت نقض دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شد.

رئیس مرکز بهداشت شادگان با یادآوری اینکه بیماری‌هایی مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از دام به انسان از طریق گوشت آلوده منتقل می‌شود، گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، در زمان خُرد کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.

وی افزود: شهروندان باید گوشت مورد نیاز را از مراکز مجاز مورد تأیید بهداشت و دامپزشکی، تهیه کنند و حتماً گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت و جگر و قلوه به مدت ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد نگه دارند و سپس مصرف کنند.

شکری تاکید کرد: شهروندان در صورت بروز و مشاهده علائمی مانند تب، احساس بی‌حالی، سردرد، درد عضلانی، تهوع، استفراغ، مشکلات گوارشی و در نهایت خونریزی از مخاط و اعضای مختلف بدن حتماً به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار