|

فرصت تجارت بالای ۱۰ میلیارد دلار بازار کیف و کفش برای ایران

فرصت تجارت بالای ۱۰ میلیارد دلار بازار کیف و کفش برای ایران

رئیس سازمان توسعه تجارت کشور با اشاره به صادرات ۸۰میلیون دلار کیف و کفش از ابتدای سالجاری تاکنون گفت: بازار کشور‌های آفریقایی و آسیایی، فرصت تجارت بالای ۱۰ میلیارد دلار را پیش روی ما قرار داده است.

به گزارش مملکت ما ، علیرضا پیمان‌پاک رئیس سازمان توسعه تجارت کشور با اشاره به صادرات ۸۰میلیون دلار کیف و کفش از ابتدای سالجاری تاکنون گفت: بازار کشور‌های آفریقایی و آسیایی، فرصت تجارت بالای ۱۰ میلیارد دلار را پیش روی ما قرار داده است.
پیمان‌پاک درحاشیه آیین افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی کفش در قم افزود: در این راستا برای حضور پررنگ شرکت‌ها و نشان‌های تجاری مرتبط با صنعت کفش در بازار‌های جهانی، برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته‌است.
پیمان‌پاک با اشاره به حضور صنعت‌گران در حوزه کیف و کفش در نمایشگاه مسکو اضافه کرد: برای این رویداد که که هفته نخست اسفندماه امسال برگزار می‌شود، یک غرفه اختصاصی را برای جمهوری اسلامی هماهنگ کرده‌ایم.
وی ادامه داد: با برند‌های معتبر و خریدار‌های اصلی نیز هماهنگی‌هایی را انجام داده‌ایم، تا از محصول‌های تولیدی کفش کشور بازدید کرده و با آن‌ها معامله‌هایی را داشته باشیم.
معاون وزیر صمت گفت: برای اعزام هیات بزرگ تجاری به آسه‌آن و اتحادیه کشور‌های جنوب شرق آسیا و کشور‌هایی نظیر اندونزی و ویتنام که اواسط اسفند صورت می‌گیرد، نیز در نشستی که استانداری و اتاق بازرگانی قم با سازمان توسعه تجارت دارند، برنامه‌ریزی خواهد شد.
وی ۶ نمایشگاه کفش در حوزه آفریقا که سال آینده برگزار می‌شود را مورد توجه قرار داد و گفت: مدیرکل آفریقای وزارت خارجه برای حضور نشان‌های تجاری معتبر دراین نمایشگاه‌ها در حال برنامه‌ریزی است.
پیمان‌پاک همچنین با بیان اینکه در حوزه کشور‌های اوراسیا با امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد، تعرفه‌های صادراتی حذف شد گفت: این موافقت‌نامه از اواخر تابستان سال ۱۴۰۲ اجرایی می‌شود.
وی اظهار کرد: یکی از حوزه‌های صادراتی که مشمول حذف تعرفه می‌شود، کیف و کفش است، این موضوع فرصت خوبی را پیش روی ما می‌گذارد، چرا که میزان واردات این کشورها، حداقل چهار تا پنج میلیون دلار می‌باشد.
وی در ادامه با اشاره به فعال شدن تجارت ترجیحی پاکستان افزود: بعد از آن نیز برای تجارت آزاد مذاکره می‌کنیم، و فعالان این حوزه می‌توانند از این فرآیند استفاده کنند.
پیمان پاک اضافه کرد: کفش‌های تولیدی کشور، از نظر قیمت و کیفیت حتی با رقبایی مانند چین نیز قابل رقابت است، ولی از این فرصت استفاده نکرده‌ایم.
وی همچنین گفت: با این فرآیند‌هایی که ما می‌خواهیم دنبال کنیم، پیش‌بینی‌هایی را با همکاری بانک مرکزی برای برگشت ارز تجار انجام داده‌ایم.
معاون وزیر صمت یادآور شد: تعهد ارزی قانون مجلس است، اما تعهد‌هایی اندیشیده شده، رئیس بانک مرکزی نیز برای اینکه نرخ برگشت ارز کالایی مانند کیف و کفش، مشابه نرخ بازار متشکل ارزی باشد، حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد و این اقدام، جذابیتی برای صادرات کفش ایجاد می‌کند.
ششمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی کفش و صندل و صنایع وابسته، با حضور ۳۰۱ شرکت تولیدی و ۴۰۰ تاجر از کشور‌های مختلف تا هفتم بهمن‌ماه در نمایشگاه دایمی قم در کیلومتر پنج بزرگراه قم - تهران دایر است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار