|

خاموشی برق، آب برخی مناطق بوکان را قطع کرد

خاموشی برق، آب برخی مناطق بوکان را قطع کرد

مدیر شرکت آب و فاضلاب بوکان گفت: قطع برق باعث شده که جریان آب نتواند از چاه ها و مخازن به سمت مشترکین پمپاژ شود و آب برخی محلات مرتفع و انتهای شبکه آب این شهر قطع شود.

به گزارش مملکت ما، سلمان خدایاری اظهار کرد: یکی از مشکلات آبرسانی به بوکان کمبود حجم مخازن آب این شهر است که اکنون در بوکان چهار مخزن با حجم حدود ۱۸ هزار مترمکعب وجود دارد در حالی که باید حجم مخازن آب این شهر به ۷۰ هزار مترمکعب افزایش پیدا کند.

مدیر شرکت آب و فاضلاب بوکان گفت: هم اکنون آب شرب ۷۰ هزار مشترک این شهر از سه منبع آبی شامل سه حلقه چاب آب فلمن در بستر رودخانه ساروقامیش با حجم ۴۳۰ لیتر در ثانیه، حوضه گوره و سهول‌خانه با حجم ۷۰ لیتر در ثانیه و ۹ حلقه چاه در بستر سیمینه رود با حجم ۱۱۰ لیتر در ثانیه تامین می شود.

وی اظهار کرد: در سال های گذشته دبی آب حوضه گه‌وره و سهول‌خانه بیش از ۳۸۰ لیتر درثانیه بود، تنها این منبع، آب شرب بخش های زیادی از شهر بوکان را تامین می کرد اما اکنون علاوه بر افزایش مصرف به تناسب افزایش جمعیت، آب این منبع نیز کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: برای حل مشکل آب شرب بوکان در کوتاه مدت در نظر داریم که با حفر چندین حلقه چاه در بستر رودخانه آب مورد نیاز این شهر را بویژه در پیک مصرف تامین کنیم و برای بلند مدت با ایجاد یک خط انتقال آب با دبی یک هزار لیتر در ثانیه، این مشکل برای همیشه رفع شود.

وی اضافه کرد: این خط انتقال در مجموع ۲۷ کیلومتر است که تاکنون ۱۴ کیلومتری آن به صورت ثقلی (انتقال آب بدون نیاز پمپاژ) به پایان رسیده است و قسمت دیگر آن که حدود ۱۳ کیلومتر است، هشت کیلومتر در حال انجام است و مابقی نیز تا سال آینده به بهره‌برداری می رسد.

خدایاری گفت: این پروژه انتقال آب از سد شهیدکاظمی بوکان که از سال ۱۳۹۱ شروع شده و تاکنون بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال برای آن هزینه شده است و برای تکمیل و بهره‌برداری به پنج تا ۶ هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز دارد.

وی ضمن قدردانی از صبر و شکیبایی مردم بوکان از شهروندان خواست که در این فصل از شست‌وشوی خودرو، قالی و ساخت و ساز با آب شرب خودداری کنند، تا امکان آبرسانی به تمامی شهروندان و محلات شهر مهیا شود.

وی اظهار کرد: در این فصل که بحث ناترازی برق نیز وجود دارد سعی می کنیم، آب از چند حلقه چاه از بستر رودخانه سیمینه با ااستفاده از مولد به مخازن پمپاژ شود تا در این فصل شهروندان با مشکل قطعی آب روبرو نشوند.

وی در خصوص آبرسانی به مجتمع دامداری حاشیه بازار دام بوکان نیز گفت: این مجتمع با ۴۵۰ تا ۵۰۰ خانوار به عنوان روستا یا شهر تعریف نشده است و بخشی از آب با حفر چاه تامین شده و بخشی دیگر بویژه در روزهای که بازار دایر باشد با استفاده از تانکر به صورت سیار تامین می شود.

وی در خصوص آبرسانی سیار نیز گفت: هم اکنون یک تانکر آبرسانی سیار برای مواقع بحرانی تامین شده و برای دریافت یک تانکر دیگر درخواست لازم داده شده است.

خدایاری گفت: بوکان با بیش از ۷۰ هزار مشترک آب شهری و ۱۷ هزار مشتر آب رستایی و بیش از ۶۰ هزار مشترک فاضلاب بعد از ارومیه مرکز استان دارای بیشترین تعداد مشترکین آب است و میزان آب شرب این شهر در زمان پیک مصرف به ۹۰۰ تا یک هزار لیتر در ثانیه افزایش پیدا می کند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار