|

آغاز برداشت دانه روغنی کنجد محلی در شادگان

آغاز برداشت دانه روغنی کنجد محلی در شادگان

مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: برداشت دانه روغنی کنجد محلی از سطح ۹۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شده است.

به گزارش مملکت ما ، جمشید اسلامیان چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: کنجد به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم از اواخر خردادماه تا اوایل تیرماه کشت و از اوایل آبان ماه تا اوایل آذرماه برداشت می‌شود.

وی متوسط عملکرد مزارع کنجد در شادگان را ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و افزود: تاکنون ۳۰۰ هکتار از اراضی کنجد این شهرستان برداشت شده است.

اسلامیان ادامه داد: کشت کنجد در شادگان سابقه چند صد ساله دارد و در سال‌های اخیر کشت این محصول مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شادگان به موارد مصرف دانه روغنی کنجد اشاره کرد و گفت: این محصول در حلواسازی، آرد و شیرینی‌سازی به‌ صورت روغنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار