تولید ۳۱ هزار تن گوشت قرمز در استان قم
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم از تولید ۳۱ هزار و ۸۰۲ تُن گوشت قرمز در سال جاری خبر داد.
به گزارش مملکت ما، منصور دیان اردستانی معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: استان قم در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد در همین خصوص امسال حدود ۳۱ هزار و ۸۰۲ تُن گوشت قرمز و ۱۵۸ هزار تن شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.
دیان اردستانی با بیان اینکه با تلاش صورت گرفته در سالهای اخیر اقدامهای لازم برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین صورت گرفته است، گفت: ۳۷۰ هزار رأس گوسفند با تولید تقریبا ۲۱۵۵ تن گوشت قرمز، ۱۷۲ هزار و ۴۶۵ رأس بره پرواری با تولید ۵۲۰۰ تن، میزان گوشت دام سبک در استان است.
دیان اردستانی در خصوص دام سنگین استان بیان کرد: ۱۱۰ هزار و ۴۲۶ رأس گوساله پرواری با تولید گوشت ۲۲ هزار و ۳۱۴ تُن گوشت قرمز و ۴۱۱ هزار رأس گاو شیری با تولید ۱۵۶ هزار و ۲۵۲ تُن شیر داریم.
انتهای پیام/
نظرات