خرید تضمینی گندم آبی و دیم در استان قزوین به ۱۵۸ هزار تن رسید

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: خرید تضمینی گندم آبی و دیم در استان تاکنون به ۱۵۸ هزار تن رسید که این میزان در سال گذشته ۱۵۱ هزار تن بود.
به گزارش مملکت ما، فرامرز حریریمقدم روز سهشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان قزوین با اشاره به آمار خرید گندم اظهار کرد: تاکنون ۱۵۸ هزار تن گندم آبی و دیم در استان خریداری شده که این عدد نسبت به سال گذشته که ۱۵۱ هزار تن بود افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه هنوز مطالبات کشاورزان پرداخت نشده است، تصریح کرد: هدفگذاری ما خرید ۲۱۲ هزار تن گندم است و هنوز بخشهایی مانند شهرستان آوج در فرآیند خرید قرار نگرفتهاند.
حریری مقدم در بخش دیگری از سخنان خود به نابسامانیهای میدان میوه و ترهبار قزوین اشاره کرد و گفت: بخشی از حجرهها بدون قرارداد رسمی فعالیت دارند و اجارهنامهها محضری نیستند، همچنین عدم نصب تابلو قیمت، نبود فاکتور رسمی هنگام فروش و تفاوت قیمتها در بازار، از جمله مشکلاتی است که باید با همکاری شهرداری ساماندهی شود.
این مسوول تصریح کرد: سود فروش میوهها باید بر اساس نوع محصول بین ۱۵ تا ۳۰ درصد مشخص باشد؛ محصولاتی که ماندگاری بیشتری دارند ۱۵ درصد و اقلام با تاریخ مصرف کوتاه تا ۳۰ درصد سود مجاز دارند، تا جایی که این سود باید طبق مصوبه سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده لحاظ شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به موضوع ثبات قیمت گوشت قرمز و تنظیم بازار آن اشاره کرد و گفت: با احتساب ضایعات، حق کشتار و نفس، قیمت نهایی گوشت گوسفندی باید بین ۶۰۰ تا ۶۲۰ هزار تومان در بازار باشد و اتحادیه قصابان باید نرخنامه مشخص و فاکتور فروش ارایه دهد.
وی همچنین از اقدامات نظارتی برای جلوگیری از دو نرخی شدن قیمت مرغ گرم خبر داد و افزود: توزیع مرغ با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار و به میزان حداکثر ۲۰۰ تن در روز انجام میشود، همچنین توزیع روغن خوراکی با اولویت فروشگاههای زنجیرهای، تعاونیهای کارمندی و کارگری و فروشگاههای بزرگ استان در حال انجام است.
حریریمقدم با اشاره به ایام نذورات محرم و اربعین گفت: مانند سالهای گذشته، سهمیه کالاهای اساسی ویژه هیاتها و مواکب اختصاص یافته است.
وی در پایان از عملکرد سامانه رهآوا برای رصد هوشمند زنجیره توزیع کالاها تمجید کرد و یادآور شد: این سامانه در حال حاضر در ۲۳ استان کشور فعال است و در قزوین نیز در کنار توزیع مرغ، گوشت قرمز و برنج را نیز رصد میکند. با نصب دوربین و GPS روی خودروهای حمل مرغ زنده، امکان خروج غیرمجاز از استان را کنترل کردهایم و این تجربه برای نخستین بار در کشور اجرا میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: اکنون تمام واحدهای مرغداری، گلخانهها و دامداریها به دوربین نظارتی مجهز شدهاند تا در قالب یک سامانه مدیریتی، کنترل و ارزیابی دقیقتری انجام شود.
انتهای پیام/
نظرات