|

افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در استان چهارمحال و بختیاری

افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در استان چهارمحال و بختیاری

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان خبر داد.

به گزارش مملکت ما، سهیلا عسگری اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با دارا بودن ۲۱۸ واحد تولید مرغ گوشتی با ظرفیت تولید پنج میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۲۰ قطعه فعال است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۵۰ قطعه جوجه‌ریزی در این واحدها صورت گرفته است.

عسگری با بیان اینکه با اشاره به افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تصریح کرد: هم‌اکنون هیچ‌گونه مشکل کمبود گوشت سفید در بازارهای استان برای نیاز مصرفی مردم وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌های این استان روانه بازارهای داخل و خارج استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش قابل توجه تولید گوشت سفید را داشته است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار