تولید ۱۲ هزارتن ماهی خوراکی طی سال گذشته در استان تهران
مدیرشیلات سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: آبزی پرورزی در این استان رشد قابل توجهی داشته که در سال گذشته بیش از ۱۲ هزارتن ماهی خوراکی تولید و ۱۸ واحد پرورش آبزیان هم احیا شد.
به گزارش مملکت ما، نورالله حسینی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از مزرعه تولید ماهی دربخش جاجرود ِ پردیس به خبرنگاران گفت: بر پایه ظرفیتهای موجود و حضور کشاورزان پیشرو، ۶۲۴ مزرعه پرورش ماهی در تهران فعال است و طی سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲ هزار و ۲۶۵ تن ماهیان خوراکی شامل گونههای گرمابی و سردابی در این استان تولید شد.
وی با اشاره به گونههای گرمابی، نظیر کپورماهیان فیتوفاک، بیگهد و آمور و همچنین ماهیان سردابی از نوع قزلآلا، افزود: در نیمه نخست امسال بیش از ۱۰۰ تن ماهی خاویاری در مزارع استان تولید و حدود ۴۲ کیلوگرم خاویار از این تولیدات استحصال شده و مزرعهای بزرگ در شهرستان پاکدشت نیز بزودی افتتاح خواهد شد و ظرفیت تولید ۵۰ تن ماهی خاویاری را در هر دوره دارد.
مدیرشیلات سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: استان تهران با تولید ۸۰ میلیون و ۸۸۸ هزار قطعه ماهی زینتی، رتبه دوم کشور را پس از استان اصفهان با ۸۱ میلیون قطعه کسب کرده است.
حسینی از اجرای طرح فعالسازی واحدهای تعطیل و نیمهفعال خبر داد و خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۸ واحد پرورش ماهی که دچار توقف در تولید بودند احیا شدهاند و چهار واحد دیگر نیز در شهرستانهای فیروزکوه، ملارد و دماوند بهزودی با تمهیدات فرمانداران فعال خواهند شد.
انتهای پیام/
نظرات