|

توزیع ۴۲۶ میلیون لیتر گازوئیل برای نیروگاه‌های شمال شرق

توزیع ۴۲۶ میلیون لیتر گازوئیل برای نیروگاه‌های شمال شرق

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال‌شرق گفت: افزون بر ۴۲۶ میلیون لیتر نفت‌گاز(گازوییل) از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان پاییز بین نیروگاه‎‌های برق تحت پوشش توزیع شد.

به گزارش مملکت ما ، رضا جبارزاده روز چهارشنبه به رسانه‌ها اظهار کرد: این میزان سوخت در مخازن سه نیروگاه‌ شهید باکری سمنان، شهید بسطامی شاهرود و خیام نیشابور ذخیره شد.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ میلیون لیتر نفت گاز به نیروگاه شهید باکری سمنان تحویل شد، ادامه داد: ۷۹ میلیون لیتر به نیروگاه شهید بسطامی شاهرود و ۲۵۶ میلیون لیتر به نیروگاه خیام نیشابور طی این بازه زمانی ارسال شد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال‌شرق افزود: بیشترین میزان رسید نفت گاز در خرداد ماه امسال با ۵۰ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۴۱ لیتر در نیروگاه خیام نیشابور و کمترین آن با ۹۵۵ هزار و ۱۴۸ لیتر، آبان‌ماه در نیروگاه شهید باکری سمنان انجام شد.

تدابیر منطقه شمال‌شرق برای گذر از زمستان

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال‌شرق، ابراز کرد: اکنون ظرفیت مخازن نیروگاه‌های حوزه استحفاظی این منطقه برای عبور از فصل سرما تکمیل است و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

جبارزاده به تدابیر اندیشیده شده برای پوشش دادن فصل سرما و مقابله با بحران احتمالی سوخت زمستانی اشاره کرد و گفت: زمانی که فشار گاز پایین اعلام می شود و هر لحظه احتمال می رود که نیازمندی خانوارها به مخاطره بیفتد، سوخت توربین‌ها در کمترین زمان ممکن از حالت گاز به مایع تبدیل می‌شود تا این کسری به نوعی جبران شود.

وی با بیان اینکه این اقدام مصرف روزانه گاز طبیعی تعداد زیادی از خانوارها را تامین می‌کند، ادامه داد: سال گذشته سردی هوا به حدی بود که گاز شهر سبزوار برای چند روز قطع شد و هموطنان شرایط سختی را سپری کردند، اما امسال با اتخاذ تدابیر لازم، سوخت مایع به اندازه کافی ذخیره شده است و تغییر سوخت توربین‌ها از حالت گاز به مایع نیز بروز حوادث اینچنینی را به حداقل ممکن کاهش خواهد داد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال‌شرق خاطرنشان کرد: ۲ مرکز انتقال نفت سمنان و سبزوار به عنوان حساس‌ترین مراکز انتقال نفت این شرکت به شمار می‌آیند که برقی کردن این مراکز در برنامه قرار دارد.

جبارزاده ادامه داد: بر اساس مطالعات صورت گرفته، کارهای مقدماتی در این زمینه انجام و الکتروموتورها نصب شد، بهره‌مندی از انرژی برق در مراکز انتقال این امکان و فرصت را ایجاد خواهد کرد که فعالیت توربین‌ها از حالت سوخت مایع هم عبور کند و با انرژی برق تداوم یابد.

وی تصریح کرد: این مسیر هم چالش‌ و مشکلات خاص خود را دارد؛ چرا که در زمان‌هایی از فصول سال با ناترازی انرژی برق مواجه هستیم اما با وجود راهکارهای کارآمد، می‌توان بحران‌ و چالش‌های احتمالی را تا حدود زیادی هوشمندانه مدیریت کرد.

انتهای پیام/

نظرات