|

جشنواره غذاهای فراموش‌شده بومی و محلی در اردستان برگزار شد

جشنواره غذاهای فراموش‌شده بومی و محلی در اردستان برگزار شد

جشنواره غذاهای فراموش‌شده بومی و محلی با مشارکت ۷۵ دانش‌آموز و برپایی ۱۸ غرفه در دبیرستان زینب‌بیگم اردستان برگزار شد تا نسل جدید با غذاهای سنتی و اصیل این منطقه آشنا شده و از تجربیات گذشته بهره‌مند شوند.

به گزارش مملکت ما، شهردار اردستان گفت: این جشنواره با همکاری مؤثر و خلاقانه مدیریت دبیرستان زینب‌بیگم در ۱۸ غرفه برگزار شد.

معین مهدانیان هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی نسل جدید با غذاهای سنتی و اصیل منطقه اردستان، اهمیت دادن به ارزش این غذاها و هویت‌بخشی به آنها اعلام کرد و افزود: هرچه دانش‌آموزان به سوی چنین جشنواره‌هایی سوق داده شوند، بیشتر به سراغ پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های خود رفته و از تجربیات و خاطرات آنان بهره می‌برند و از فضای مجازی فاصله می‌گیرند.

شهردار اردستان با بیان اینکه شور و اشتیاق دانش‌آموزان برای شرکت در جشنواره و آماده‌سازی غرفه‌ها وصف‌ناپذیر بود، افزود: نان برشته، نان خشک، آش گندم، آش کدو، آش شلغم، نان سیروک، کالجوش، آش جو تنوری، خورشت اسفناج، کوفته پیازی، قیمه ریزه، دیزی، کاچی ذرت، حلیم بادمجان، حلیم گوشت، کشک و بادمجان، میرزا قاسمی و رشته پلو ازجمله غذاهای ارائه‌شده در این جشنواره بودند.

وی تصریح کرد: پس از اعلام غرفه‌های برتر، هدایایی به رسم یادبود از طرف فرماندار، مدیریت آموزش و پرورش، شهرداری اردستان و گروه حامی نخبگان به دانش‌آموزان شرکت‌کننده اهدا شد و دانش‌آموزان مدارس ابن‌سینا و شهید رهبری نیز از این جشنواره بازدید کردند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار