تحقق ۹۶ درصدی بودجه شهرداری تهران
عضو شورای شهر تهران با اشاره به بودجه شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳ اعلام کرد: تا این لحظه بودجه شهرداری تهران نسبت به بودجه مصوب کل سال معادل ۶۴.۷۹ درصد و نسبت به بودجه ۸ ماهه معادل ۹۶.۱۴ درصد محقق شده است.
به گزارش مملکت ما، حبیب کاشانی خزانه دار شورای شهر تهران در صحن علنی امروز (سهشنبه) شورای شهر با ارائه گزارش حسابهای درآمد و هزینههای شهرداری تهران در هشت ماهه آبان ماه سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ماده واحد بودجه مصوب در سال ۱۴۰۳، ۱۵۰ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان توسط شورا ابلاغ شده بود؛ در سه بخش درآمدها به مبلغ ۱۱۹ هزار میلیارد (۷۹ درصد)، منابع حاصل از واگذاری دارایی سرمایه مبلغ ۱۶ هزار و ۵۱۶ میلیارد (۱۰.۹۴) و منابع حاصل از واگذاری دارایی مالی مبلغ ۱۴ هزار میلیارد و (حدود ۱۰ درصد) این بودجه مصوب شد.
وی ادامه داد: تا این لحظه در ۸ ماه نخست سال مبلغ ۱۰۱ هزار و ۷۳۶ میلیارد تومان میبایست وصول میشد که مبلغ ۹۷ هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان وصول شده است و از این مبلغ حدود ۸۷ هزار و ۱۸۹ میلیارد تومان مربوط به عملکرد نقد و مبلغ ۱۰ هزار و ۶۸۰ میلیارد مربوط به عملکرد غیرنقد است. نسبت به بودجه مصوب کل سال معادل ۶۴.۷۹ درصد و نسبت به بودجه ۸ ماهه معادل ۹۶.۱۴ درصد محقق شده است.
خزانهدار شورای شهر تهران اضافه کرد: کمترین درآمد وصولی در اردیبهشت ماه ۵۳۰۰ میلیارد تومان و بیشترین وصول درآمد در ماه آبان ۲۱ هزار میلیارد تومان بود. در آبان نیز نسبت به ماه مهر ۹ هزار و ۱۰۰ میلیارد افزایش درآمد داشتیم. میانگین درآمد شهرداری تهران در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۳، معادل ۱۲ هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان بوده است.
وی با درخواست از لطفالله فروزنده معاون مالی، اقتصادی شهرداری تهران عنوان کرد: قرار بر این بود که درآمدهای حاصل از سازمان آتش نشانی و سازمان بوستانها و فضای سبز خیلی زود برگشت داده شود. خواهش دارم عوارض حاصل شده زودتر مرجوع شود تا اگر تجهیزاتی نیاز باشد در کار استفاده شود.
کاشانی درباره درآمدهای وصولی پایدار گفت: قرار بود که درآمد پایدار ۲۹.۶۹ درصد باشد؛ اما متأسفانه عملکرد درآمد پایدارمان به ۲۸.۳۱ کاهش پیدا کرده است. امیدوارم در ماههای بعد درآمد پایدار به عدد پیش بینی شده شورا برگردد.
وی در خصوص مصارف در بخش نقدی و غیر نقدی اعتبار ابلاغی در سه بخش هزینهای، تملک دارایی سرمایهای و مالی گفت: در مجموع ۱۵۵ هزار و ۵۰۶ میلیارد تومان ابلاغ شده است؛ این بیشتر از بودجه کل است و خواهشمان این است که فقط با بودجه مصوب جلو برویم و بعد از آمدن متمم اگر درآمدی حاصل شده باشد، در نظر گرفته میشود. در این بخش ۵ هزار میلیارد بداهه بیشتر اضافه شده است. با تخصیص ۱۰۹ هزار و ۸۴۹ میلیارد تومان و پرداخت نقدینگی ۹۸ هزار و ۵۳۳ میلیارد تومان و عملکرد حدود ۵۱ هزار و ۱۲۹ میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۴۶ درصد بوده است.
در ادامه لطفالله فروزنده معاون مالی، اقتصادی شهرداری تهران یا حضور در صحن شورای شهر تهران درباره گزارش بودجه ۸ ماهه ابتدایی سال گفت: روند بهتر شده و امیدواریم در ادامه وضعیت بهتر شود. ما در حال تلاش هستیم و به واحدها فشار میآوریم که رقم را بالا ببریم. روند ما نسبت به سال گذشته خوب بوده اما باید تلاش بیشتری کنیم. در شورا باید جلسهای درباره ماده ۱۷ بگذاریم و صحبت کنیم. باید نگاهی نو در بحث درآمد پایدار و ناپایدار داشته باشیم که انشاءالله در گزارشات منعکس کنیم. توجه اعضای شورای شهر را به مساله ماده ۱۷ جلب خواهم کرد که بتوانیم در رابطه با آن صحبت کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه واگذاری داراییهای مالی مربوط به چکهاست که تا پایان سال به نظر می رسد ۶ چک داشته باشیم، گفت: پیش از این در حوزه شهرسازی ثبت میشد اما امروز این رقم در بخش واگذاری داراییها به ثبت میرسد.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در پاسخ به تذکر تشکری هاشمی در خصوص واگذاری داراییهای سرمایهای گفت: ما پیش از این با نرخ ۲۸ درصد تسویه کردیم اما با افزایش ارزی که رخ داده است بانک مرکزی اخیراً اعلام کرد که اگر قرار بر تسویه باشد باید با ۶۵ درصد این اتفاق رخ دهد و به هیچ وجه حق ندارید شش درصد تاخیر را هم کم کنید.
وی ادامه داد: صددرصد تسویه بدهیها از محل واگذاری داراییها به نفع شهر بوده و این به نوعی شاهکار شورا و شهرداری به شمار میرود. میتوانیم جلسهای برگزار کنیم و مسائل را مورد بررسی قرار دهیم.
معاون مالی، اقتصادی شهرداری تهران در پاسخ به تذکر دیگر تشکری هاشمی نسبت به اجرای طرح LEZ گفت: معاونت حمل و نقل و ترافیک برای LEZ به معاونت مالی ربطی ندارد. ما به عنوان بخش مالی رقم تخصیص را مشخص و اعلام کردیم اما معاونت حمل و نقل و ترافیک درباره جذب نشدن اعتبارات باید پاسخ دهد.
انتهای پیام/
نظرات