تولید سالانه ۳۰ تن ماهی دودی در استان اردبیل

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: سالانه بیش از ۳۰ تن ماهی دودی در استان تولید و روانه بازارهای داخلی میشود.
به گزارش مملکت ما، محمد الهبخش در بازدید از کارگاه تولید و بسته بندی ماهی دودی اظهار کرد: این کارگاه با داشتن پروانه بهره برداری و بهداشتی به مساحت ۷۰۰ متر در روستای گیلانده از توابع شهرستان نمین، با ظرفیت تولید بیش از ۳۰ تن از انواع ماهیان گرمابی و دریایی و ظرفیت اشتغال بیش از ۵نفر مشغول به فعالیت می باشد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: انواع ماهیان گرمابی از قبیل آمور، فیتوفاک،زالون و ماهی سفید در حوضچه های نمک و دودخانه های مجزا طی بازه زمانی ۲۰ روزه، در این کارگاه تولید و عرضه میشود.
اله بخش از فروش ماهی دودی به استان های همجوار نیز خبر داد و افزود: ماهیان تولیدی در این کارگاه علاوه بر تامین نیاز های داخل استان به برخی استان های همجوار صادر می شود.
مدیر کل شیلات استان اردبیل بیان کرد: یکی از روشهای حفاظت پروتئین ماهی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها بوده که به منظور پختن ،مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از آبزیان مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام/
نظرات