رکورد بیسابقه در تنظیم بازار شب عید؛ توزیع ۲۰ هزار تن محصول بدون زیان مالی

مراسم تجلیل از دستاندرکاران تنظیم بازار در ایام پایانی سال، روز شنبه ۲۳ فروردینماه به میزبانی سازمان مرکزی تعاون روستایی برگزار شد.
به گزارش مملکت ما به نقل از پات، محمدرضا طلایی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، در این مراسم ضمن خیرمقدم به حضار، از تمامی عوامل اجرایی، نظارتی و اتحادیههای ملی و استانی که در اجرای موفق طرح تنظیم بازار شب عید مشارکت داشتند، قدردانی کرد.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مدیران و مسئولان بخش تعاون روستایی، تأکید کرد که اجرای این طرح با حمایت و همکاری گسترده شبکههای استانی و اتحادیههای ملی، امکانپذیر شده است.
محمدرضا طلایی در ادامه سخنان خود گفت: «برای نخستین بار، طرح تنظیم بازار میوه به مدت ۲۰ روز در کشور اجرا شد و توانستیم تا روز ۱۵ فروردین روند توزیع را ادامه دهیم. برخلاف سالهای گذشته که طرح تنها صرفا پنج روز ابتدای سال اجرا میشد، امسال توانستیم با حمایت وزیر محترم و همراهی شبکههای تعاونی روستایی استانی و مشارکت فعال اتحادیههای ملی، توزیع را بدون وقفه انجام دهیم.»
وی با اشاره به برخی چالشهای سال گذشته در حوزه کیفیت و کمیت توزیع، اظهار کرد: «سال گذشته مشکلاتی در کیفیت و کمیت محصولات وجود داشت، اما امسال توانستیم با برنامهریزی دقیق، کنترل کیفیت مناسب، از بروز هرگونه مشکل جلوگیری کنیم. تمام مراحل توزیع و حملونقل با نظارت دقیق انجام شد و در کمترین زمان ممکن، میوههای مورد نیاز استانها تأمین شد.»
رئیس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی، یکی از موفقیتهای مهم این طرح را حفظ کیفیت و قیمت مناسب محصولات دانست و افزود: «برخلاف سالهای گذشته که توزیع محصولات با چالشهایی مواجه بود، امسال توانستیم در چند استان با قیمتهایی ۵۰ درصد پایینتر از نرخ بازار تأمین کنیم. باغداران و تولیدکنندگان نیز با مشارکت در این طرح، توانستند محصولات خود را با قیمت مناسب عرضه کنند.»
طلایی همچنین با اشاره به عملکرد موفق شبکه تعاون روستایی، اظهار داشت: «در سالهای گذشته ضررهایی متوجه شبکه تعاون روستایی بود، اما امسال با حمایتهای وزارت جهاد کشاورزی، این طرح بدون هیچگونه زیان مالی اجرا شد. تمامی بخشهای فعال در این طرح، بهعنوان بخشی از بدنه اجرایی وزارتخانه، پای کار بودند و از هیچ تلاشی برای اجرای صحیح این طرح دریغ نکردند.»
وی در پایان سخنان خود، از تلاشهای تمامی مسئولان و همکاران حاضر در این طرح قدردانی کرد و گفت: «این موفقیت نتیجه همکاری و همدلی تمامی بخشهای مرتبط بود و امیدواریم این روند در سال جاری نیز ادامه یابد تا بتوانیم در تأمین امنیت غذایی کشور نقش مؤثرتری ایفا کنیم.»
گفتنی است، رئیس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از تلاش های مضاعف و شبانه روزی دو استان فعال کشور (آذربایجان غربی و مازندران) در امر نظارت و تامین میوه شب عید و نوروز ۱۴۰۴ نیز ذخیره میوه احتیاطی کشور تشکر ویژه کرد.
انتهای پیام/
نظرات