|

بحران کمبود روغن به استان مازندران رسید

بحران کمبود روغن به استان مازندران رسید

با آنکه مسئولان مازندران می گویند محدودیتی در عرضه روغن در این استان نیست، اما مردم برای تهیه این کالای اساسی با مشکلاتی مواجه شده‌اند.

به گزارش مملکت ما، کمبود عرضه روغن و رفتن به فروشگاه‌های متعدد برای تأمین آن در مازندران نیز گریبانگیر شده است، هرچند متولیان امر هر روز با ارائه آمارهایی عقیده دارند، مشکلی در تأمین و عرضه این کالا وجود ندارد.

این روزها شهروندان مازندرانی برای تأمین و تهیه یک قوطی روغن سرخ کردنی مجبور هستند به فروشگاه‌های متعدد مراجعه تا بتوانند آن را تهیه کنند. فروشگاه‌های کوچک نیز خود برای تأمین آن مشکل دارند.

شهرگردی برای تهیه روغن

یک شهروند ساروی می‌گوید: با آنکه عنوان می‌شود مشکلی در تأمین روغن وجود دارد اما مجبور شدم به چند فروشگاه بروم تا بتوانیم یک قوطی روغن پیدا کنم.

وی که خود جلالی معرفی کرد، افزود: برای خرید اقلام کالابرگ الکترونیک قصد تهیه روغن را داشتم که فروشگاه‌های مختلف عنوان کردند، نداریم.

این شهروند از مسئولان خواست تا لیست فروشگاه‌هایی که این اقلام در آن توزیع و عرضه می‌شود را برای اطلاع مردم، آگاهی رسانی کنند.

به تاکید فعالان اقتصادی نیز روغن خوراکی از روغن خام و کنجاله تأمین می‌شود و هر دو محصول جز کالاهای اساسی هستند که با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شوند از سوی دیگر وابستگی ۹۰ درصدی به واردات سبب می‌شود تا در مقاطعی با مشکلاتی برای تأمین روبرو شویم.

در استان مازندران کارخانه‌های مختلفی در زمینه تولید و فرآوری روغن نباتی فعالیت می‌کنند و محمد بنی هاشمی مدیرعامل یک کارخانه تولید روغن در آمل اظهار کرد: روزانه ۱۰۰ تن انواع روغن‌های گیاهی و خوراکی در این واحد تولید و به بازار عرضه می‌شود و هیچ کمبودی در توزیع بازار استان مازندران وجود ندارد.

بررسی میدانی در برخی شهرهای مازندران نشان می‌دهد که برخی فروشگاه‌ها به‌ویژه در بخش توزیع مویرگی، با کمبود این کالای ضروری مواجه هستند. در حالی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ همچنان موجودی کافی دارند، با این حال سوپرمارکت‌های محلی و کوچک‌تر دچار کمبود شده‌اند. این وضعیت باعث شده که برخی مصرف‌کنندگان به دنبال خرید بیش از حد نیاز خود باشند که این امر به تشدید مشکل کمک کرده است.

سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد که هیچ کمبودی در تأمین روغن نباتی مورد نیاز بازار وجود ندارد و وضعیت کنونی ناشی از نگرانی‌ها و شایعات است. این سازمان با حضور میدانی و تهیه گزارشات مردمی، به دنبال بررسی دقیق وضعیت بازار است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگویی اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود، بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ تن روغن در سطح کشور در حال توزیع است و وضعیت توزیع در مازندران نیز مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در جریان این بازدید مقرر شد تا مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های استان، مباشران مورد تأیید را معرفی کنند تا روغن مورد نیاز از طریق شرکت غنچه به صورت عادلانه بین شهرستان‌ها توزیع شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه نیز بر اهمیت نظارت دقیق بر فرآیند تأمین و توزیع روغن تأکید و اعلام کرد که هیچ‌گونه محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار