آغاز برداشت انگور در استان آذربایجانغربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: برداشت انگور از سطح ۲۲ هزار هکتار باغات بارور استان آغاز شد.
به گزارش مملکت ما، محمد رضا اصغری در بازدید از باغات انگور ارومیه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: پیشبینی تولید برای این محصول ۲۲۰ هزار تن است و شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول دارد.
وی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت باغات انگور استان شامل سطح غیربارور با ۶۵۰ هکتار اعم از آبی و دیم و سطح زیر کشت بارور با بیش از ۲۲ هزار هکتار است که شامل ۱۶ هزار هکتار آبی و ۶ هزار و ۱۰۰ هکتار دیم است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی ادامه داد: از مجموع بیش از ۲۲۰ هزار تُن انگور تولیدی در این استان،۱۹۲ هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت میشود.
وی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن برای تولید آب غوره توسط سه واحد آبغورهگیری به صورت صنعتی در سطح استان مصرف میشود.
اصغری با یادآوری اینکه بخش عمدهای از آبغوره در استان به روش سنتی و خانگی تهیه میشود، توضیح داد: آبغوره در مصارف خانگی و تهیه سالادها و چاشنی غذاها بکار میرود؛ این در حالی است که.
وی با اشاره به اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشورهای همسایه صادر میشود، یادآور شد: از کل محصول تولیدی، ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده و مقداری نیز صادر شده است. بقیه این محصول نیز در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری میشود.
انتهای پیام/
نظرات