پیش بینی برداشت هزار و ۷۶۰ تنی میوه انجیر در استان گیلان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از پیش بینی برداشت هزار و ۷۶۰ تنی میوه انجیر در استان خبر داد و گفت: انجیر سیاه و انجیر سفید در گیلان تولید می شود.
به گزارش مملکت ما، منوچهر پارسافر آغاز برداشت میوه انجیر از باغهای استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: اواخر تیر تا اواخر مهر، زمان برداشت این میوه شیرین است.
وی سطح زیر کشت انجیر در استان را ۳۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود که برداشت انجیر در سال جاری به هزار و ۷۶۰ تنبرسد که ارزش مالی آن نیز حدود هزار و ۵۶ میلیارد ریال است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه ارزش هر کیلوگرم انجیر بطور میانگین ۶۰ هزار تومان برآورد می شود، گفت: تولید میوه انجیر در استان توسط ۷۵۵ بهره بردار در حال انجام است.
پارسافر عمده ترین شهرستان های تولیدکننده انجیر را شامل رودبار، لاهیجان، تالش، شفت، ماسال و املش دانست و اضافه کرد: در گیلان دو نوع اصلی انجیر سیاه و سفید وجود دارد که از نظر طعم و کیفیت با یکدیگر تفاوت دارند اما از هر دو نوع در صنایع مختلف از جمله تهیه مربا و عرضه در بازارهای محلی و استانهای دیگر استفاده می شود.
انتهای پیام/
نظرات