۶۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مجموع جوجهریزی استان طی امسال به بیش از ۶۹ میلیون قطعه رسیده است که توان تولید حدود ۱۱۷ هزار تن گوشت سفید را دارد.
به گزارش مملکت ما، صالح محمدی اظهار کرد: در مردادماه سال جاری، تولید واحدهای مادر گوشتی استان ۳۰ میلیون و ۲۲۲ هزار قطعه جوجه یکروزه بوده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون نیز در مجموع ۱۳۵ میلیون و ۷۶۴ هزار قطعه جوجه در استان تولید شده است که تنها حدود سه درصد آن در کارخانجات جوجه کشی خارج از استان به جوجه تبدیل شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: در مردادماه، بیش از ۵۶ درصد از جوجههای مورد استفاده در واحدهای نیمچهگوشتی استان از تولید داخل استان تأمین شده و مابقی برای تأمین نیاز واحدهای نیمچهگوشتی سایر استانها ارسال شده است.
محمدی همچنین میزان جوجهریزی مردادماه را ۱۳ میلیون و ۱۸ هزار قطعه عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال تاکنون، مجموع جوجهریزی استان به بیش از ۶۹ میلیون قطعه رسیده است که توان تولید حدود ۱۱۷ هزار تن گوشت سفید را دارد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای صنعت طیور در استان، افزود: گیلان دارای ۹ واحد اجداد گوشتی با ظرفیت کل ۲۹۲ هزار قطعه، ۱۰۷ واحد مادر گوشتی با ظرفیت بیش از چهار میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه، ۸۸۵ واحد نیمچه گوشتی با ظرفیت حدود ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و ۲۳ کارخانه جوجه کشی تولیدکننده جوجه یک روزه و جوجه مادر گوشتی با ظرفیت حدود ۴۱ میلیون قطعه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای استان در زنجیره تامین گوشت مرغ، گیلان نه تنها نیاز داخل خود را تأمین میکند، بلکه بخش قابل توجهی از نیاز سایر استانها را نیز برطرف میسازد که این امر نشاندهنده جایگاه گیلان در تأمین امنیت غذایی کشور است.
وی با اشاره به ناترازی برق و مشکلات ناشی از آن بر صنعت طیور، اضافه کرد: قطعی برق در واحدهای مرغداری حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد موجب کاهش تولید به دلیل استرس به پرنده ایجاد می کند که نیاز به کار پژوهشی دارد تا میزان دقیق آن مشخص شود؛ البته در گیلان به تعهدات عمل کردیم.
انتهای پیام/
نظرات