|

فعالیت ۳۶ واحد فعال پرورش بوقلمون در استان زنجان

فعالیت ۳۶ واحد فعال پرورش بوقلمون در استان زنجان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: با تشکیل نخستین و بزرگ‌ترین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در زنجان این استان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی پرورش و توزیع گوشت بوقلمون در کشور شناخته می‌شود.

به گزارش مملکت ما، سیدمحمدعلی صادقی اظهار کرد: استان زنجان با دارا بودن بیش از ۳۶ واحد فعال پرورش بوقلمون و ظرفیت پرورش ۲۸۶ هزار قطعه در هر دوره، جایگاه ویژه‌ای در تأمین گوشت بوقلمون کشور دارد.

وی افزود: زنجان نه‌تنها در زمینه پرورش بوقلمون، بلکه در تولید و توزیع جوجه بوقلمون نیز رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است و محصولات باکیفیت این استان به سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

صادقی با بیان اینکه در حال حاضر پنج واحد مادری بوقلمون با ظرفیت بیش از ۴۴ هزار قطعه در استان فعال است، ادامه داد: تشکیل زنجیره کامل تولید گوشت بوقلمون از مرحله جوجه یک‌روزه تا فرآوری، باعث شده زنجان به عنوان یک برند معتبر در این حوزه شناخته شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: گوشت بوقلمون یکی از باکیفیت‌ترین انواع گوشت است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوشت مرغ و گوشت قرمز باشد و مصرف آن به‌دلیل ارزش غذایی بالا به عموم مردم توصیه می‌شود.

 انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار