تولید سالانه ۱۰۰ تن گوشت ماهی در جوین استان خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: بیش از ۱۰۰ تن گوشت ماهی سالانه از استخرهای پرورش فعال جوین برداشت می شود که توسعه این بخش، اشتغالزایی، افزایش درآمد و مصرف سرانه آبزیان را به دنبال دارد.
به گزارش مملکت ما، قاسم نیکپسند افزود: هر سال افزون بر ۱۰۲ هزار قطعه بچه ماهی سردآبی و گرمابی در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان رهاسازی و پرورش داده میشود که از این طریق، میزان تولید گوشت ماهی شهرستان به بیش از ۱۰۰ تن در سال میرسد.
وی ادامه داد: هدف از انتقال و توزیع بچه ماهی، ایجاد فرصتهای شغلی، کسب درآمد برای فعالان بخش کشاورزی و افزایش تولید آبزیان در سطح شهرستان است که به دنبال آن سرانه مصرف ماهی در خانوادهها نیز افزایش مییابد.
نیکپسند تصریح کرد: هماکنون ۲۰ استخر پرورش ماهی سردآبی و گرمابی در شهرستان جوین مشغول به فعالیت است که بیشتر ماهیهای کپور، آمور و قزلآلا در این مراکز تولید میشود.
انتهای پیام/
نظرات