|

۷۰ درصد رب گوجه کشور در خراسان رضوی تولید می‌شود

۷۰ درصد رب گوجه کشور در خراسان رضوی تولید می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: سهم این استان از تولید رب گوجه فرنگی در کشور حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد است، بنابراین خراسان رضوی ظرفیت سیاست‌گزاری و قیمت‌گذاری برای این کالا را دارد.

به گزارش مملکت ما ، ابوالفضل چمندی روز سه شنبه در نشستی پیرامون چالش قیمت‌گذاری دستوری برای واحدهای فعال در حوزه صنایع غذایی افزود: هم اکنون اعلام نظر بخش خصوصی درباره قیمت‌گذاری رب گوجه فرنگی از مرکز و از طریق انجمن صنایع تبدیلی کشور انجام می‌گیرد، این درحالی است که اگر بیش از ۵۰ درصد از حجم تولید یک کالا در یک استان مشخص انجام گیرد، سیاست‌گذاری درباره آن کالا باید در همان استان متمرکز شود.

وی از فعالان بخش خصوصی خواست ادله خود را در کنار ادله بخش دولتی خراسان رضوی در حوزه قیمت‌گذاری رب گوجه فرنگی قرار دهند تا نظر کارشناسی شده و قابل دفاعی برای طرح در مرکز کشور تنظیم گردد، بازه ای ۱۰ روزه برای اعلام نظر کارشناسی و تخصصی در این حوزه در نظر گرفته می شود.

معاون استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: باید در خصوص نحوه تعیین قیمت محصول رب گوجه فرنگی به گونه ای تصمیم گرفته شود تا هم شاهد رشد تولید باشیم و هم بهای آن برای مصرف کننده قابل قبول باشد، در واقع باید با جهش تولید، نقطه تعادل بازار را حفظ نماییم.

چمندی تاکید کرد: بخش خصوصی در روند بررسی خود باید تمامی حلقه‌های زنجیره تولید محصول رب گوجه فرنگی از کشاورز تا کارخانه و حتی صادرکننده را مدنظر قرار دهد تا مدلی قابل دفاع برای تعیین قیمت ارائه دهیم.

انتهای پیام/

نظرات