سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد؛ تدوین دو سند مهم درحوزه ساختمان و معماری و شهرسازی
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از طراحی نرمافزار صنعتیسازی در همکاری با معاونت مسکن و ساختمان و تدوین دو سند مهم در حوزه ساختمان و معماری و شهرسازی خبر داد.
به گزارش مملکت ما ،«محمدمهدی حیدری» درباره بخشی از مهمترین فعالیتهای آن مرکز در سال جدید توضیح داد: تجهیز آزمایشگاهها از جمله برنامههای پیش روی مرکز تحقیقات است که در این زمینه بهزودی نصب و راهاندازی آزمایشگاه کوره بزرگ مقیاس در برابر آتش تکمیل و با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح میشود.
پیگیری طراحی و ساخت آزمایشگاههای ریلی و آکوستیک
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، طراحی و ساخت آزمایشگاه ریلی و آزمایشگاه آکوستیک را در سال جدید از دیگر اقدامات آن مرکز عنوان کرد.
۲ سند در حوزه ساختمان و معماری و شهرسازی تدوین میشود
حیدری گفت: در حوزه تدوین ضوابط و مقررات، موضوعات مناسبی در دست پیگیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار دارد. در همین زمینه با سازمان برنامه و بودجه تفاهماتی انجام و دو سند مهم در دست تدوین قرار گرفته است.
وی، سندهای موضوع تفاهم با سازمان برنامه و بودجه را شامل شامل نقشه راه (سند) ضوابط و مقررات حوزه ساختمان و نقشه راه ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی برشمرد و تصریحکرد: سازمان برنامه و بودجه برای تدوین ضوابط و اسناد مرتبط با مسکن در لایحه بودجه امسال پیش بینی لازم را کرده است تا مرکز اعتبار داشته باشد و اسناد، ضوابط و مقررات لازم را تدوین کند.
احیای دبیرخانه فناوریهای نوین و صنعتیسازی
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، صنعتیسازی را از دیگر موضوعهای مورد تاکید مرکز عنوان کرد و از احیای دبیرخانه فناوریهای نوین و صنعتیسازی خبر داد.
حیدری یادآور شد: ویرایش ششم کتاب فناوریهای نوین در حوزه صنعتیسازی نیز انجام و در اختیار جامعه مهندسان قرار گرفته است.
انجام مطالعات مکان یابی فرونشست و حریم گسلی ۶۰ پروژه نهضت ملی مسکن
این مقام مسؤول، همچنین از انجام مطالعات مکان یابی فرونشستی و حریم گسلی ۶۰ پروژه توسط مرکز تحقیقات برای اجرای طرحهای مسکنی خبر داد.
طراحی نرمافزار صنعتیسازی در همکاری با معاونت مسکن و ساختمان
حیدری تصریحکرد: در همکاری با معاونت مسکن و ساختمان به دنبال طراحی نرمافزاری مبتنی بر صنعتی سازی مطابق با مبحث ۱۱ مقررات ملی و کنترل ساختمان هستیم.
وی خاطرنشانکرد: در تلاش هستیم تا این نرم افزار بر روی نرم افزار سامانه نهضت ملی مسکن بنشیند و بر اساس آن ارزیابی کنیم که چند درصد صنعتی سازی در حال انجام است.
انتهای پیام/
نظرات