بزودی وارد فاز واگذاری قطعی شرکت کشت و صنعت هفت تپه میشویم
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه گفت: قیمتگذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایتا پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی میشویم؛در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است.
به گزارش مملکت ما، علیرضا دورباشی زاده امروز ۱۹ آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ در جلسهای با سران قوا مقرر شد شرکت نیشکر هفتتپه به صورت پیمان مدیریت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شود؛ بر اساس این مصوبه مقرر بود در سه ماه حسابرسی عملکرد و سپس حسابرسی ویژه و موضوع دیون و طلبکاران بررسی شود اما به دلایل مختلف از جمله تغییر رییس سازمان خصوصیسازی کشور، در یک سال و نیم اول بعد از انتقال مالکیت، این کار طول کشید.
وی با بیان اینکه گرفتن اختیار از سهامداران برای برگزاری مجامع چند ماه تا یک سال طول کشید، افزود: در خصوص قیمتگذاری مکاتبات زیادی با سازمان خصوصیسازی انجام شد و کارشناسان رسمی دادگستری چند ماه حوزههای مختلف را قیمتگذاری کردند اما جاهایی نواقصی بود که این مساله به دلیل این بود که به یکسری اسناد و مدارک دسترسی نداشتیم.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه ادامه داد: در مرحله دوم باید حسابرسی ویژه عملکرد بخش خصوصی انجام میشد که از اوایل امسال قرارداد با سازمان حسابرسی منعقد شد و مقرر بود تا پایان مهرماه گزارش اولیه ارائه شود که این کار انجام و نقطه نظراتی داشتیم که اصلاح شد.
دورباشی زاده بیان کرد: هر دو هفته یکبار جلسات منظمی با سازمان خصوصیسازی در خصوص واگذاری این شرکت برگزار شد و کار به سر و سامان رسید اما باز هم رییس سازمان خصوصیسازی تغییر کرد و به دلیل توقف جلسات هماهنگی بابت خصوصیسازی، نگرانی در سیستم بابت واگذاری شرکت به وجود آمد.
وی افزود: بنا به درخواست ما روز گذشته، جلسهای با حضور نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با رییس سازمان خصوصی کشور داشتیم و ابهامات در خصوص عملکرد و هزینهکرد رفع شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه عنوان کرد: زیان انباشته این شرکت مطرح میشود در حالی که بحث قیمتگذاری وجود دارد و باید همه بدهی و مطالبات را محاسبه کنیم که این زیان محاسبه نمیشود. بخشی از عدد مطرح شده نیز بابت سرمایهگذاری از جمله تامین تجهیزات است که هزینه نیست و سرمایهگذاری است.
دورباشی زاده بیان کرد: قیمتگذاری شرکت تا چهارشنبه این هفته یا نهایتا پایان این هفته اعلام و وارد فاز واگذاری قطعی میشویم. در مراحل آخر این ماراتن هستیم و ابهامات رفع شده است. دیدگاه سازمان خصوصیسازی در خصوص واگذاری شرکت مثبت است و بیشتر از سایر بخشها برای واگذاری هفتتپه اصرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در سه سال اخیر در این شرکت عنوان کرد: طبقهبندی مشاغل، همسانسازی حقوق، بروزرسانی پرداخت حق بیمه، بروزرسانی حقوق پرسنل، ایجاد ساختار سازمانی و جانمایی پرسنل برخی از اقدامات در حوزه نیروی انسانی است.
دورباشی زاده عنوان کرد: این شرکت بیش از یک هزار و ۱۰۰ منزل سازمانی و ۹ مدرسه دولتی دارد که امورات این فضاها را خودمان انجام میدهیم.
وی با اشاره به تغییر کاربری ۵۱۰۰ هکتار از اراضی برای برداشت ماشینی عنوان کرد: ۸۵ درصد از مزارع برای آبیاری هیدروفلوم تغییر کاربری داده شده است تا مصرف آب بهینه باشد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفتتپه با بیان اینکه در حوزه صنعت نیز اولین کارخانه تولید شکر در ایران هستیم و با اورهال تجهیزات، برداشت و تولید شکر انجام میشود، گفت: سال ۱۴۰۰، ۲۳ هزار تن شکر، سال ۱۴۰۱، ۲۸ هزار تن و سال ۱۴۰۲، ۴۶ هزار تن شکر تولید شده است و امسال ۶۵ هزار تن شکر تولید میشود.
دورباشی زاده در خصوص آتشسوزی مزارع نیشکر عنوان کرد: بیش از ۳۰ درصد از مزارع این شرکت به صورت برداشت سبز انجام میشود که اگر تجهیزات برداشت سبز کامل تامین شود، برداشت سبز افزایش مییابد و تعهد داریم هر سال درصد برداشت سبز را افزایش دهیم.
وی در خصوص استخدام نیروهای این شرکت عنوان کرد: در شرکت توسعه نیشکر استخدام بر اساس آزمون است. البته یکسری اولویتها برای روستاهای اطراف شرکت و... وجود دارد. تمام نیروها بومی هستند که ۶ هزار نیرو داریم و نیروهای ما سه برابر سایر کشت و صنعتها هستند.
دورباشی زاده بیان کرد: بخشهای تولید الکل، خوراک دام، زغال، رب گوجه، بتن، آسفالت، گندم، کلزا، پرورش قارچ و ماهی نیز فعال هستند که برخی محصولات با قیمت کمتر به پرسنل فروخته میشوند.
انتهای پیام/
نظرات