تولید ۱۰۰ تن گوشت ماهی قزالآلا در خمین
ییس اداره دامپزشکی خمین گفت: ۱۰۰ تُن گوشت ماهی قزالآلا در نیمه نخست سال جاری در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار شد.
به گزارش مملکت ما، محمدرضا جوانمرد افزود: ۲ مرحله واردات تخم چشمزده ماهی با ظرفیت ۶۰۰ هزار قطعه در این مدت انجام شد.
وی با بیان اینکه شهرستان خمین دارای ۲۰ واحد پرورش ماهی قزلآلا و یک واحد تفریخ است، عنوان کرد: ۵۰ مورد بازدید، پایش و مراقبـت از واحدهای آبزی پروری نیز از ابتدای امسال تاکنون، صورت گرفت.
رییس اداره دامپزشکی خمین افزود: پرورش دهندگان ماهی برای بهرهوری بهتر باید تغییراتی در مراکز خود ایجاد و شرایط استخرها را از وضعیت سنتی به صنعتی تبدیل کنند و با اصلاح مدیریتی لازم در راستای دستیابی به بازارهای خارج از شهرستان بکوشند.
جوانمرد با اشاره به فواید مصرف ماهی، گفت: مصرف ماهی نقش موثری در سلامت قلب دارد و سرشار از مواد مغذی پروتئین، ویتامین D و بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است.
انتهای پیام/
نظرات