تولید سالانه ۳۹۶ تن گوشت شترمرغ در استان خراسان شمالی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: سالانه در استان ۳۹۶ تُن گوشت شتر مرغ تولید و وارد بازار میشود.
به گزارش مملکت ما، مهدی شکاری گفت: این سازمان با پرداخت تسهیلات و واگذاری زمین برای احداث واحدهای جدید از متقاضیان حمایت میکند.
او گفت : در استان ۲۰ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی چهار هزارو ۱۸۷ قطعه وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: از ظرفیت چهار هزارو ۱۸۷ قطعه، ۲۲۷ قطعه دام مولد و سه هزارو ۹۶۰ قطعه پرواری است.
شکاری گفت : بیشتر واحدهای پرورش شتر مرغ در اسفراین، جاجرم و شیروان فعال است.
او گفت: پرورش دهندگان برای تا مین و دریافت نهادها (گنجاله سویا، ذرت و جو) درخواست خود را در سامانه بازرگام ثبت کنند.
انتهای پیام/
نظرات