افزایش تولید مرغ در استان لرستان به ۱۰۰ هزار تن
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تولید گوشت مرغ در استان طی ۲ سال گذشته از حدود ۸۰ به ۱۰۰ هزار تن رسیده است.
به گزارش مملکت ما، سید عماد شاهرخی روز سه شنبه در جلسه وبیناری ستاد امنیت غذایی با حضور معاونین وزیر و روسای سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور افزود: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان طی ۲ سال گذشته در مجموع ۳۵ درصد افزایش یافته است و هم اکنون ۴۵ هزار تن مازاد نیاز، به سایر استان ها صادر می شود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای افزایش محصولات و امنیت غذایی اظهار داشت: تولید تخم مرغ طی ۲ سال گذشته ۳۷ درصد، گوشت قرمز حدود ۱۰ و شیر خام نیز حدود هشت درصد افزایش یافته است.
ربیس سازمان جهادکشاورزی لرستان تاکید کرد: امسال تاکنون ۲۵۰ تن مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام خرید شده و در حال حاضر ۲ هزار و ۶۰۰ تن مرغ منجمد در سردخانه پشتیبانی امور دام در استان وجود دارد، همچنین حدود ۵۰ هزار تن جو برای دام عشایر نیاز است که تلاش می شود در آینده نزدیک در اختیار جامعه عشایری قرار داده شود.
شاهرخی با تاکید بر اینکه در حوزه کالاهای اساسی مشکل خاصی در لرستان وجود ندارد، اضافه کرد: بر اساس الگوی کشت ابلاغی، ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی استان برنج کاری شده است و حدود ۲۵ هزار تن محصول تولیدی، جهت تنظیم بازار استفاده می شود.
وی یادآور شد: حدود ۲ هزار تن واردات برنج جی تی سی نیز جهت تنظیم بازار و کنترل قیمت نیاز است که با توجه به ایام پایان سال و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، این رقم تامین خواهد شد.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان امسال ۱۶۵ جلسه ستاد و کارگروه کارشناسی تنظیم بازار در ستان برگزار شده که نتیجه این جلسات آرامش در بازار است.
انتهای پیام/
نظرات