|

پیش‌بینی تولید ۲۱ هزار تن پیاز در کازرون

پیش‌بینی تولید ۲۱ هزار تن پیاز در کازرون

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون پیش بینی کرد حدود ۲۱ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.

به گزارش مملکت ما، فرهمند آقایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اظهار کرد: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود ۴۲۰ هکتار پیاز بوده است.

او ادامه داد: متوسط تولید پیاز در هکتار ۵۰ تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط تیر ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون افزود: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به ۲ شکل نشایی و مستقیم صورت می‌گیرد و پیش بینی می‌شود حدود ۲۱ هزار تن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازار‌های محلی و استان‌های همجوار ایفا خواهد کرد.

آقایی تصریح کرد: پیاز تولیدی در منطقه به طور عمده از نوع قرمز، زرد و سفید است که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.

او بیان کرد: پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی است.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار