پیشبینی تولید ۲۱ هزار تن پیاز در کازرون

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون پیش بینی کرد حدود ۲۱ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.
به گزارش مملکت ما، فرهمند آقایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اظهار کرد: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود ۴۲۰ هکتار پیاز بوده است.
او ادامه داد: متوسط تولید پیاز در هکتار ۵۰ تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط تیر ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون افزود: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به ۲ شکل نشایی و مستقیم صورت میگیرد و پیش بینی میشود حدود ۲۱ هزار تن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازارهای محلی و استانهای همجوار ایفا خواهد کرد.
آقایی تصریح کرد: پیاز تولیدی در منطقه به طور عمده از نوع قرمز، زرد و سفید است که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.
او بیان کرد: پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی است.
انتهای پیام/
نظرات