تولید سالانه ۴۲ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان خراسان شمالی

مدیرکل دامپزشکی خراسانشمالی گفت: این استان از قطبهای مهم دامداری کشور است و سالانه ۴۲ هزار تن گوشت قرمز و سفید در آن تولید میشود.
به گزارش مملکت ما، حمید رمضانی اظهار کرد: از مجموع گوشت تولیدی استان، حدود ۳۰ درصد در داخل مصرف و مابقی به سایر استانها ارسال میشود.
وی با تأکید بر نقش دامپزشکی در تأمین امنیت غذایی و ارتقای کیفیت و کمیت مواد خام دامی افزود: نظارت دامپزشکی بر سلامت و کیفیت تولید، توزیع و عرضه محصولات دامی، نقش مؤثری در رونق صادرات این محصولات دارد.
رمضانی خاطرنشان کرد: خراسانشمالی در تولید گوشت سفید به خودکفایی کامل رسیده و بخشی از تولید مازاد این محصول به استانهای همجوار صادر میشود.
مدیرکل دامپزشکی خراسانشمالی گفت: کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و دام از مهمترین مأموریتهای این نهاد است؛ از یکهزار و ۹۱۰ بیماری شناساییشده در دام، ۸۵۳ مورد قابلیت انتقال به انسان دارند که دامپزشکی با اقدامات پیشگیرانه و پایش مستمر، از شیوع آنها جلوگیری میکند.
انتهای پیام/
نظرات