رشد ۲۴ درصدی جوجه ریزی در استان هرمزگان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: میزان جوجهریزی در مهرماه سال جاری با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به نزدیک ۳ میلیون قطعه رسید.
به گزارش مملکت ما، علیرضا زرگرنیا اظهار کرد: ظرفیت اسمی تولید مرغ در استان در هر دوره حدود ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است و هر واحد مرغداری بهطور میانگین سالانه سه تا چهار دوره امکان جوجهریزی دارد.
وی با اشاره به فعالبودن ۳۱۷ واحد مرغداری در هرمزگان افزود: شهرستانهای بستک، بندرعباس، میناب و پارسیان به ترتیب بهعنوان مناطق عمده تولید مرغ در استان شناخته میشوند.
زرگرنیا با بیان اینکه بهبود شرایط جوی و اجرای اقدامات حمایتی، سبب افزایش سرعت تولید در فصل پاییز شده است، تصریح کرد: رفع موانع تأمین سوخت و انرژی با همکاری شرکتهای گاز، برق منطقهای و پخش فرآوردههای نفتی، تأمین نهادههای دامی همچون ذرت و سویا از طریق شرکت پشتیبانی امور دام در سامانه «بازارگاه»، و تسهیل صدور و تمدید پروانههای بهرهبرداری با مشارکت سازمان نظام مهندسی کشاورزی، از جمله مهمترین اقدامات برای جلوگیری از وقفه در چرخه تولید گوشت مرغ بوده است.
انتهای پیام/
نظرات