تولید ۹۸ درصد زرشک جهان در استان خراسان جنوبی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی با تولید بیش از ۹۸ درصد زرشک جهان و رتبه دوم تولید زعفران پس از خراسان رضوی، یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی با کیفیت در کشور و جهان است.
به گزارش مملکت ما، محسن اسفندیاری امروز چهارشنبه ۷ آبان در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان صنعت غذا در استان گفت: امنیت غذایی پایه امنیت اجتماعی و اقتصادی کشور است و تولید غذای سالم و مغذی میتواند نسل آیندهای قوی، هوشمند و توانمند برای توسعه پایدار کشور تربیت کند.
وی با بیان اهمیت امنیت غذایی و دسترسی همگانی به غذای سالم، افزود: کشور ما با وجود قرار گرفتن بیش از ۷۰ درصد سطح کشور در مناطق گرم و خشک، توانسته در تولید پروتئین، گوشت سفید و سایر محصولات کشاورزی عملکرد مناسبی داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت افزایش بهرهوری و ارزش افزوده محصولات کشاورزی، اظهارکرد: در برخی محصولات همچنان خامفروشی انجام میشود و باید با فرآوری مناسب، ارزش افزوده بیشتری ایجاد کنیم تا امنیت غذایی و توسعه پایدار کشور تضمین شود.
وی یادآورشد: با توجه به کاهش مصرف شیر و برخی محصولات پروتئینی در کشور، همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مربوطه ضروری است تا غذای سالم و مغذی در اختیار مردم قرار گیرد.
انتهای پیام/
نظرات