|

تولید ۱۴۰۰ تن فلفل قرمز در استان خراسان رضوی

تولید ۱۴۰۰ تن فلفل قرمز در استان خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت محصول، هزار و ۴۰۰ تن فلفل قرمز از کشتزارهای این شهرستان خراسان رضوی برداشت و روانه بازار شد.

به گزارش مملکت ما ، علیرضا دلبری اظهار داشت: سطح زیر کشت فلفل قرمز این شهرستان در سال جاری ۴۰۰ هکتار بود که به طور میانگین از هر هکتار ۳.۵ تن محصول برداشت شده است.

وی افزود: شهرستان داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل است و بدین لحاظ در ردیف رتبه های نخست در سطح کشور قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به فعالیت کارگاه های فلفل کوبی در این شهرستان گفت: عمده فلفل تولیدی شهرستان داورزن به مصرف داخلی می رسد اما بخشی از آن نیز به کشورهای منطقه صادر می شود.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار