|

GPS خودروهای حمل مرغ در استان لرستان فعال می‌شود

GPS خودروهای حمل مرغ در استان لرستان فعال می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه در نیمه اول دی هم‌ حداقل ۲۱۰ هزار قطعه در تنها کارخانه جوجه‌کشی تولید و به مرغداران عرضه می‌شود، گفت: این روند تا پایان دی‌ماه ادامه دارد و امیدواریم بتوانیم تا پایان دی‌ماه ۵۰۰ هزار قطعه جوجه را عرضه کنیم.

به گزارش مملکت ما ، سید عماد شاهرخی در جلسه وبیناری تنظیم بازار که در محل سالن جلسات برگزار شد، بر راه‌اندازی و نظارت بر سامانه کابوک و تأمین مرغ بر اساس سهمیه تعیین شده و نظارت بر سامانه کابوک تأکید کرد و افزود: نکته دیگر فعال کردن GPS خودروهای حمل مرغ تا پایان هفته است، هیچ توجیهی برای عدم نصب GPS قابل‌قبول نیست.

وی تصریح کرد: مورد دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد تسویه‌حساب با مرغداران بر اساس مرغ تحویلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اجرای احکام قطعی، خاطرنشان کرد: اجرای احکام قطعی موضوعی است که به‌طور جد در دستور کار مسئولان امر قرار دارد، امروز هم رئیس‌کل دادگستری و دادستان در جلسه حفظ حقوق بیت‌المال بر این نکته تأکید کردند.

شاهرخی اضافه کرد: طبق ماده ۱۵ آئین‌نامه مبارزه با ساخت‌وسازهای غیرمجاز تمام دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها مکلف هستند که با جهاد کشاورزی در مبارزه با ساخت‌وساز غیرمجاز و جلوگیری از آن همکاری داشته باشند.

وی بیان کرد: طبق تأکید امروز رئیس دستگاه قضا هر مدیری که در راستای ساخت‌وساز غیرمجاز اراضی کشاورزی اقدامی انجام ندهد ترک فعل او اعلام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: محدودیتی در پرداخت هزینه قلع‌وقمع ساخت‌وسازهای غیرمجاز وجود ندارد.

شاهرخی همچنین بر آموزش، پیشگیری، ارائه الگوی کشت و جلوگیری از کشت‌های ممنوعه تأکید کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم دیگر کشاورزی قراردادی و بیمه محصولات کشاورزی است، متأسفانه روند ما در کشاورزی قراردادی، لاک‌پشتی است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس موجودی سالن‌های مرغداری تا پایان دی‌ماه در تأمین و توزیع مرغ در استان مشکلی نخواهیم داشت، اظهار کرد: پیش‌بینی‌ ما این است حداقل تا پایان دی‌ماه ۷ هزار تن مرغ تولید شود که از این تعداد ۵ هزار تن نیاز استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بابیان اینکه امروز به‌اندازه کافی و حتی بیشتر از نیاز استان سویا در بازارگاه برای استان بارگزاری شده است، بیان کرد: علاوه بر آن ذرت و کنجاله سویا هم به قیمت مناسب وجود دارد، قیمت کنجاله‌ سویا ۲۰ تا ۲۰ هزار و ۹۰۰ تومان است، قیمت ذرت هم به ۹ هزار و ۶۰۰ کاهش پیدا کرده است.

شاهرخی تصریح کرد: هر مرغداری که اقدام به جوجه‌ریزی کند پس از تائید تخلیه ظرف ۴۸ ساعت سامانه شارژ و امکان خرید کنجاله سویا و ذرت برای او وجود دارد، از طرفی هم ۳۵ هزار تن دان‌ آماده داریم که می‌توانیم به بازار عرضه کنیم.

وی با اشاره به اینکه در نیمه اول دی هم‌ حداقل ۲۱۰ هزار قطعه در تنها کارخانه جوجه‌کشی تولید و به مرغداران عرضه می‌شود، گفت: این روند تا پایان دی‌ماه ادامه دارد و امیدواریم بتوانیم تا پایان دی‌ماه ۵۰۰ هزار قطعه جوجه را عرضه کنیم.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار