تولید ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۵۵ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری این استان طی ۹ماهه سال جاری خبر داد.
به گزارش مملکت ما ، علی رمضانپور اظهار کرد: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۵ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان قزوین تولید شد.
وی افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که ۴۶ هزار و ۵۹۰ تن بود رشد ۱۷ درصدی داشته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: شش هزار و ۹۴۰ تن گوشت مرغ طی آذر ماه سال جاری در واحدهای مرغداری این استان تولید شده است.
رمضانپور یادآور شد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال تولید هستند.
وی گفت: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها سه میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.
انتهای پیام/
نظرات