افزایش ۱۲.۵ درصدی جوجهریزی در استان گیلان
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از افزایش ۱۲.۵ درصدی جوجهریزی در استان طی ۹ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.
به گزارش مملکت ما ، قاسم جوادزاده مقتدر اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه ۱۰۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در گیلان انجام شدهاست.
وی جوجهریزی در آذرماه امسال را افزون بر ۱۲ میلیون و ۳۷۳ هزار قطعه عنوان کرد و گفت: این میزان نسبت به آذرماه پارسال ۲۵.۹ درصد افزایش یافته و عملا تولید بیشتر خواهد شد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه، ۶۴ درصد جوجهریزیها در استان توسط شرکتهای زنجیره انجام شدهاست، اضافه کرد: قیمت تمام شده در زنجیرهها پایینتر از مرغداران مستقل است از اینرو میتوانیم در قیمت مصوب تنظیم بازار (۸۰ هزار تومان) مدیریت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ظرفیت واحدهای مرغ مادر گوشتی در حال تولید و پرورش حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است، اضافه کرد: میانگین تولید لاشه در کشتارگاههای استان در سال ۱۴۰۲ رقمی معادل ۵۵۰ تن در روز است که تقریبا روزانه به طور میانگین ۳۰۱ تن گوشت مرغ تولید و وارد بازار و توزیع میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه در زمان حاضر، مشکلی به لحاظ تامین مرغ در استان وجود ندارد، خاطر نشان کرد: جوجهریزی در بهمن ماه مهم است و نتیجه آن را در ایام نوروز مشاهده خواهیم کرد از اینرو باید با کنترل جوجهریزی در این ماه نسبت به تامین نیاز استان، مسافران و استانهای دیگر طی ماههای آتی برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه مشکلی برای تامین نهادهها در گیلان وجود ندارد، اضافه کرد: طی تابستان مشکلاتی برای تامین نهاده وجود داشت اما الان این موضوع مرتفع شده و کنجاله سویا، ذرت و جو به اندازه کافی از طریق شرکتهای خصوصی و پشتیبانی در اختیار مرغداریها و زنجیرهها قرار میگیرد.
انتهای پیام/
نظرات