|

افزایش تولید گوشت مرغ در استان لرستان به ۱۰۰ هزار تن

افزایش تولید گوشت مرغ در استان لرستان به ۱۰۰ هزار تن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته میزان تولید گوشت مرغ در این استان طی امسال از ۹۰ هزار تن به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد. ‌

به گزارش مملکت ما ، سید عماد شاهرخی، اظهار داشت: حمایت از تولید و فعالان بخش کشاورزی رویکرد اصلی این سازمان است و افزایش بیشتر تولید نیز با حضور تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی اظهار کرد: در پنج محصول زیر بخش دام و طیور توفیقات بسیار خوبی داشتیم به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۲ قریب به ۷۳ هزار تن گوشت مرغ، ۱۲ هزار تن تخم‌مرغ، چهارهزار تن عسل، ۳۲ هزار تن گوشت قرمز و بالغ بر ۲۳۰ هزار تن شیر خام تولید کردیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: امسال با برنامه‌ریزی که در نظر گرفتیم و با فعال‌سازی واحدهای غیرفعال می‌توانیم گوشت قرمز از ۳۲ هزار تن به ۴۰ هزار تن، گوشت مرغ از ۹۰ هزار تن به ۱۰۰ هزار تن، عسل از چهارهزار تن به چهارهزار و ۵۰۰ تن و شیر خام از ۲۳۰ هزار تن به ۲۴۰ هزار تن افزایش دهیم و باید گفت یکی از راه‌های اصلی برای تحقق این برنامه حمایت از تولیدکنندگان و حضور و همراهی آنها در عرصه تولید است.

انتهای پیام/

نظرات