ایجاد ۷ هزار جایگاه شارژ وسایل حمل و نقل عمومی در تهران
شهردار تهران از افق تامین ۷ هزار جایگاه شارژ وسایل حمل و نقل برقی در سطح شهر خبر داد و گفت: تعدادی از این جایگاهها تا پایان امسال بهرهبرداری خواهد شد.
به گزارش مملکت ما ، ششم شهریور امسال بود که ۱۵ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در سطح شهر تهران راه اندازی شد و مدیرعامل مپنا در این مراسم گفته بود: در این جانمایی، تلاش کردیم که ایستگاهها در نقاط مختلف شهر و در دسترس شهروندان باشد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز در این آیین از انعقاد قرارداد یک هزار دستگاه اتوبوس برقی برای تزریق به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت خبر داد و افزود: ناوگان حمل و نقل عمومی تهران به سمت برقی شدن پیش میرود و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تلاش میکنیم که این مساله مهم و مطالبه شهروندان، محقق شود.
وی اظهار کرد: در ابتدای دوره مدیریت شهری به موضوع برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران توجه جدی شد و تلاش میکنیم با برنامه ای مدون، عملیات برقی کردن این ناوگان را در مسیر تغییر و تحول جدی قرار دهیم.
شهردار تهران گفت: حدود یک سال پیش در شورا ۹۰ کلان پروژه تعریف کردیم که یکی از آنها برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران بود و ضرورت دارد تهران به سمت برقی شدن برود تا رفاه، هوای پاک، نظم و قانون مندی و ایمنی اتفاق بیفتد.
در تازه ترین تحول و بنابر اعلام روز چهارشنبه مرکز ارتباطات شهرداری، زاکانی با اشاره به توسعه زیرساختهای برقیسازی ناوگان حملونقل عمومی پایتخت، گفت: قراردادها برای احداث جایگاههای شارژ منعقد شده و برنامه ما بر این است که اقدامات را توسعه دهیم، در این راستا مشکلات زیرساختی و چالشهای تأمین برق جایگاهها وجود نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: قرار با وزارت صمت بر این بود تا پایان سال آینده پنج هزار جایگاه ایجاد شود که البته در چند ماه گذشته بیش از ۱۷۰ جایگاه به بهرهبرداری رسید.
شهردار تهران با بیان اینکه مطابق برنامهریزیهایی صورت گرفته بنا بود تعدادی از این جایگاهها تا پایان امسال در مدار بهرهبرداری قرار بگیرد، گفت: تعدادی از جایگاههای شارژ وسایل نقلیه برقی نیز در سال آینده احداث خواهد شد.
زاکانی یادآور شد: افق پیشبینی شده در وزارت صمت و شهرداری تهران برای احداث جایگاه شارژ وسایل نقلیه برقی هفت هزار مورد است که به تدریج تامین میشود.
وی با اشاره به پیگیریهای تیم مدیریت شهری پایتخت برای واردات ۱۰ هزار ون برقی، ۱۰ هزار تاکسی برقی و ۱۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی به تهران، تاکید کرد: برنامهریزیهای انجام شده به گونهای است که زیرساختهای برقیسازی و شارژ این وسایل نقلیه همزمان با پیگیری خرید و واردات آن تکمیل شود.
انتهای پیام/
نظرات