|

تحقق ۱۱۷ درصدی تعهد اشتغال استان گلستان

تحقق ۱۱۷ درصدی تعهد اشتغال استان گلستان

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان گفت: سال گذشته ۲۹ هزار و ۷۱۰ فرصت شغلی توسط ادارات و نهادهای دولتی و نیز مشارکت بخش خصوصی استان ایجاد شد که معادل ۱۱۷ درصد تعهد این بخش بود.

به گزارش مملکت ما ، علی وفایی عصر دوشنبه در جلسه ستاد اشتغال و شورای برنامه‌ریزی امور بانک‌های شهرستان گنبدکاووس بیان کرد: تعهد اشتغال گلستان در سال گذشته ۲۵ هزار و ۳۸۰ فرصت شغلی بود.

وی افزود: به لحاظ صحت سنجی (راستی آزمایی) اشتغال‌های ایجاد شده نیز هدف‌گذاری صورت گرفته توسط مقامات عالی گلستان بین ۹۰ تا ۱۰۰ درصد تعیین شده بود که افزون بر ۹۵ درصد فرصت‌های شغلی صحیح بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری گلستان همچنین با اشاره به اختصاص ۱۴ هزار و ۶۳۷ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال موضوع «جز سه بند ب تبصره ۱۸» قانون بودجه سال ۱۴۰۲ برای این استان، اظهار کرد: تاکنون حدود سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال معادل ۲۴.۵ درصد از این تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.

وفایی، میانگین پرداخت این تسهیلات در کشور را حدود ۲۰ درصد اعلام کرد و افزود: باتوجه به دیر ابلاغ شدن این تسهیلات درسال گذشته، شورای عالی اشتغال کشور با وزارت امور اقتصادی و دارایی برای تمدید مهلت پرداخت این وام‌ها انجام شده است.

وی بدون اشاره به سهم گلستان از تسهیلات جز چهار بند ب تبصره ۱۸ قانون بوجه سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: عملکرد استان در این بخش بویژه از سوی دستگاه‌های متولی مانند کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد برکت بسیار خوب بوده و بالای ۸۰ درصد این تسهیلات را جذب کردند.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس هم دراین نشست گفت: سهم این شهرستان از محل تسهیلات جز سه بند ب تبصره ۱۸ مبلغ ۲ هزار و ۶۰ میلیارد ریال بود که تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد ریال آن توسط بانک‌ها پرداخت شده است.

ایوب هلاکو افزود: برای بهره‌مندی متقاضیان واجد شرایط از تسهیلات فوق در مجموع ۲ هزار و ۲۸ پرونده توسط ادارات و نهادهای گنبدکاووس به ارزش سه هزار میلیارد ریال تشکیل و به بانک‌های عامل برای پرداخت ارسال شد که ۲۱۱ نفر موفق به دریافت وام شدند.

فرماندار گنبدکاووس هم در این جلسه با گلایه از بانک‌های عامل به سبب پرداخت‌نکردن کامل تسهیلات جز سه بند ب تبصره ۱۸ به متقاضیان بیان داشت: اگرچه این شهرستان در سهمیه اختصاص یافته تسهیلات رتبه دوم را در بین ۱۴ شهرستان گلستان دارد اما در پرداخت وام به متقاضیان رتبه آخر استان را کسب کرده است.

مهدی دهرویه افزود: آخر شدن گنبدکاووس در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه زیبنده دومین شهرستان گلستان نیست و بانک‌های عامل باید این عقب ماندگی را هرچه سریعتر جبران نمایند.

وی اضافه کرد: گنبدکاووس ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های گوناگون برای جذب تسهیلات اشتغالزایی دارد که دستگاه‌های اجرایی باید پیگیر این موضوع باشند.

انتهای پیام/

نظرات