|

پیش‌بینی بازارهای جهانی طلا:برنده بازار رقابت با طلا چیست؟

پیش‌بینی بازارهای جهانی طلا:برنده بازار رقابت با طلا چیست؟

قیمت طلای جهانی در سه سال گذشته فراز و نشیب بسیاری داشت و به زیر ۱۵۰۰ دلار در هر اونس رسید و البته رکوردهای بالای ۲۰۵۰ دلار در هر اونس را نیز ثبت کرد.

به گزارش مملکت ما ،بانک سرمایه‌گذاری لیبروم اعلام کرد که بازار طلا در سه سال گذشته منطقی و تحلیل آن برای سرمایه‌گذاران آسان‌تر بوده است. تام پرایس، تحلیلگر لیبروم به کیتکو نیوز اظهار کرد: با توجه به این نوسانات، جهت قیمت طلا نسبتا آسان است. پس از محدودیت سال ۲۰۲۰، آنچه طلا و سایر کالاها نسبت به آن واکنش نشان دادند، سرازیری سرمایه به اقتصادها و این جبرانی برای رشد ضعیف اقتصاد بود.

البته بعد از آن تورم نیز مشاهده شد و شاید مرتبط با رقابت اقتصادها برای ذخیره سازی کالاها در یک زمان بود. این یک فشار بیش از اندازه و همزمان کشورها به سمت کالاهای صنعتی بود. طلا در این زمینه تحت‌تأثیر قرار گرفت زیرا افرادی که در طلا سرمایه‌گذاری کردند، شوک تورمی را تشخیص دادند.

زمانی که بازار دریافت که فدرال رزرو چرخه افزایش نرخ خود در سال ۲۰۲۲ را جدی کرده است، همه بازارهای کالایی متوقف شدند و با کاهش چرخه افزایش نرخ‌بهره، عوامل صعودی مانند پایان محدودیت در چین و ادامه جنگ روسیه و اوکراین به عنوان نگرانی اقتصادی مطرح شدند.

در آغاز سال جاری، محرک‌های اصلی طلا این دو عامل صعودی بودند؛ با این حال، فدرال رزرو به عنوان محرک اصلی قیمت طلا مطرح شد و این ایده پس از هشدار جروم پاول، رئیس فدرال‌رزرو، در مورد احتمال افزایش نرخ بهره با توجه به داده‌های اقتصادی قوی و تورم بالا، تقویت شد.

دارایی بدون بازده مانند طلا با تهاجمی‌تر بودن فدرال‌رزرو بیش از حد انتظار، با مشکل مواجه خواهد شد. پرایس گفت: این همان فشاری است که طلا در حال حاضر تحت آن قرار دارد و فروش چند هفته اخیر را توضیح می‌دهد.

چشم انداز طلا به دلیل افزایش نرخ بهره فدرال‌رزرو برای مدت طولانی‌تر و رشد ضعیف اقتصاد ایالات‌متحده، کاهشی خواهد بود. پرایس افزود که من انتظار دارم، فدرال رزرو در ۱۲ تا ۲۴ ماه آینده نرخ‌ها را به طور قابل‌توجهی مثبت نگه دارد و چشم‌انداز رشد مثبتی برای اقتصاد داشته باشد و مردم به انتقال سرمایه‌گذاری های خود به سایر کالاها و به ویژه فلزات صنعتی ادامه خواهند داد.

بانک لیبروم با توجه به این چشم‌انداز، به دنبال فلزات صنعتی از جمله نقره برای پیشی‌گرفتن از طلاست و سرمایه‌گذارانی که احتمالاً مقداری پول در طلا به دست آورده‌اند، بخشی از آن را به کالاهایی مانند مس، آلومینیوم، نیکل و روی اختصاص خواهند داد. پرایس عنوان کرد که اگر دیدگاه سازنده ما در مورد اقتصاد ایالات‌متحده عملی شود، قطعاً شاهد عملکرد بهتر نقره از طلا خواهیم بود.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار