|

گرانی، فروش اقلام بهداشتی را به حداقل رسانده است

گرانی، فروش اقلام بهداشتی را به حداقل رسانده است

در حالی که اقلام بهداشتی با سلامت جامعه ارتباط مستقیمی دارد به دلیل افزایش قیمت‌ها و تاثیر آن بر سبک زندگی تهیه این کالاها توسط خانوار محدود شده است.

به گزارش مملکت ما ، محمد ابراهیم شهبازی رئیس اتحادیه صنف لوازم آرایشی و بهداشتی با بیان این مطلب افزود: در شرایط رفاه اجتماعی و اقتصادی برخورداری از لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی برای مردم به راحتی امکان پذیر است در حالی که امروزه به واسطه افزایش قیمت‌ها خرید از فروشگاه‌های لوازم بهداشتی و آرایشی محدود به یکسری لوازم خاص شده و فروش به یک چهارم قبل کاهش یافته است.

حساب و کتاب برای خرید لوازم بهداشتی!

وی ادامه داد: در بخش کالاهای بهداشتی اقلام ضروری وجود دارد که لازم است در هر شرایطی در اختیار مصرف کننده باشد. در حالی که با وجود تورم و نبود دسترسی‌های مالی، بسیاری از خانواده‌ها مانند قبل خرید نمی‌کنند و در صورت مراجعه سعی می‌کنند ارزان ترین این اقلام را تهیه کنند. قبلاً برای این اقلام ضروری بهداشتی که قیمت مناسبی داشت تعداد مطرح نبود اما در شرایط حاضر سعی می‌کنند در تعداد کم و با توجه به نیاز اکنون خرید کنند.

شهبازی با اشاره به اهمیت اقلام ضروری برای بانوان افزود: قیمت بعضی از این اقلام که برای بانوان ضروری است چندبرابر شده در حالی که برخی از کشورها اقدام به رایگان کردن اقلام ضروری برای دسترسی بهتر و افزایش سلامت جامعه کرده‌اند. در کشور ما هم باید اقلام بهداشتی ضروری با قیمت مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات بهداشتی جامعه افزایش قیمت‌ها و کاهش توان مالی خانواده در تامین آن است. زمانی که خریدار به فروشگاه‌های ما مراجعه می‌کند ما متوجه می‌شویم که چقدر قدرت خرید پایین آمده است.

وی افزود :سابقاً صنف ما برای مراسم ازدواج در تمام اعیاد سال جعبه‌های آرایشی تهیه می‌کرد در حالی که با کم شدن رغبت به ازدواج و یا محدودیت‌های مالی، جعبه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی از اولویت حذف شده است.

کیفیت لوازم آرایشی ایرانی از وارداتی بهتر است

وی با اشاره به کیفیت تولیدات ایرانی در این بخش بیان کرد: کیفیت تولیدات مواد آرایشی و بهداشتی ایرانی از کالاهای وارداتی بهتر است. تولید ایرانی در بخش رنگ و ماسک مو حرف اول را می زند. دستمال کاغذی با اینکه مواد اولیه‌اش وارداتی است اما در کشور تولید انبوه دارد. بخشی از اجناس پزشکی که زیر نظر این اتحادیه فعالیت می‌کنند عمدتا ایرانی هستند و کیفیتشان خوب است. بخش کمی از لوازم آرایشی قاچاق است که به صورت پیله وری در بخش لوازم آرایشی بانوان وارد می‌شود و کیفیت چندانی ندارند.

وی با اشاره به بخش لوازم و کالای پزشکی زیر نظر این اتحادیه گفت: خرده فروشی مواد مصرفی دندانپزشکی، لوازم و تجهیزات بیمارستانی و ارتوپدی، تعمیر اعضای مصنوعی و عمده فروشی لوازم جراحی و بیمارستانی و… زیر نظر این اتحادیه است که با توجه به ضرورت و نیازهای بهداشتی و سلامت لازم است با قیمت مناسب تری در اختیار مردم قرار گیرند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار