|

کله‌پاچه لاکچری شد

کله‌پاچه لاکچری شد

رئیس اتحادیه طباخان تهران گفت: در سالهای اخیر کله پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده و قشر ضعیف جامعه قدرت خرید خود را از دست داده اند و این وضعیت واقعاً دردناک است.

به گزارش مملکت ما، در سال‌های اخیر، با افزایش نرخ تورم، قیمت بسیاری از مواد غذایی به طور چشمگیری افزایش یافته که این موضوع منجر به کاهش قدرت خرید و افت مصرف مردم شده است.

یکی از این مواد غذایی که افزایش قابل توجهی را تجربه کرده، قیمت کله‌پاچه است. بر اساس گزارش‌ ها، قیمت یک دست کله‌پاچه که در سال ۹۵ حدود ۲۵ هزار تومان بود، در سال ۹۸ به ۱۵۰ هزار تومان رسید.

همچنین رئیس اتحادیه طباخان اعلام کرد:«این قیمت در سال ۱۴۰۰ به ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در دو سال اخیر همچنان به روند صعودی خود ادامه داده است.»

عبدالرضا احمدیان‌فر، رئیس اتحادیه طباخان تهران، می‌گوید:« قیمت هر دست کله‌پاچه مرغوب در تهران به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده و یکی از دلایل این افزایش، کاهش عرضه و عدم واردات است. او معتقد است که مصرف کله‌پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده و دیگر در اولویت مردم نیست، زیرا قدرت خرید آن‌ها مانند گذشته نیست.»

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار