|

۹ معدن در استان مازندران تعطیل می‌شود

۹ معدن در استان مازندران تعطیل می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از ارسال درخواست تعطیلی و توقف فعالیت ۹ معدن غیراستاندارد ذغال سنگ به مراجع قضایی این استان خبرداد و گفت که به طور جدی پیگیر تعطیلی و توقف ادامه فعالیت این واحدهای معدنی هستیم.

به گزارش مملکت ما، علی باقری از ارسال درخواست تعطیلی پنج کارگاه معدنی به مراجع قضایی استان خبر داد و افزود: همچنین پیگیری های لازم برای توقف عملیات چهار شرکت معدنی فاقد پروانه و مجوز در دست اقدام است.

وی، شرایط پرمخاطره و رعایت نکردن موازین ایمنی را از جمله علت اصلی درخواست تعطیلی پنج کارگاه معدنی به مراجع قضایی استان ذکرکرد و اظهار کرد: همچنین طی مکاتبه ای با دستگاه قضایی، پیگیر توقف عملیات چهار شرکت معدنی فاقد پروانه بهره‌برداری و مجوز معتبر از اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان هستیم.

وی از اجرای دقیق آیین‌نامه آموزش ایمنی کارفرمایان، کارگران و کارآموزان در استان خبرداد و گفت: براساس این آیین نامه آموزشی، نیروهای کارگر ماهر و آموزش‌دیده در معادن و کارگاه‌ها به کارگیری می‌شوند.

این مقام مسوول تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار در معادن را ضروری دانست و تصریح کرد: طبق قانون، پیمانکاران معادن باید نسبت به دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اقدام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: با توجه به ماهیت پرخطر و شرایط ویژه کارگاه‌های معدنی و به منظور صیانت از نیروی انسانی شاغل در بخش معادن، بازرسان کار استان به طور مستمر از تمام واحدهای معدنی استان بازدید و طبق قانون با کارفرمایان متخلف برخورد خواهند کرد.

باقری از نظارت بر اجرای دقیق مقررات قانون کار و آیین‌نامه‌های حفاظتی و بهداشتی توسط بازرسان کار از معادن استان خبر داد و افزود: براساس دستور وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت، هیات بازرسان ویژه معدنی استان متشکل از نماینده این اداره کل و نمایندگان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و سازمان نظام مهندسی معدن در راستای پایش شرایط ایمنی در معادن، از تمام واحدهای معدنی استان بازرسی می کنند و ایرادها و نواقص موجود به لحاط اجرا نکردن مقررات قانونی را به کارفرمایان متذکر می شوند.

وی نداشتن تهویه مناسب حفریات معدنی مطابق مقررات و نداشتن نقشه های تهویه کارگاه معدنی، نداشتن تعداد مناسب راه های ارتباطی تونل‌ها به سطح زمین مطابق مقررات، تجهیز نشدن کارگران به لوازم حفاظت فردی و ایمنی و رعایت نکردن دقیق مقررات مرتبط با تاسیسات الکتریکی کارگاه و سامانه ارتینگ را از جمله دلایل اصلی تعطیلی واحدهای معدنی عنوان کرد. ست.

مدیرکل تعاون مازندران با اشاره به اینکه بازرسی از معادن و کارگاه‌های پرخطر به صورت ویژه در استان پیگیری می‌شود، گفت: در هشت ماهه سال گدشته، ۳ هزار و ۹۰۰ و از ابتدای امسال نیز تاکنون ۴ هزار و ۴۰۰ مورد بازدید از کارگاه‌های پرخطر استان صورت گرفته است.

باقری با بیان اینکه کوچک‌ترین سهل‌انگاری در معدن می‌تواند منجر به وقوع حوادث جبران‌ناپذیری شود، اظهار کرد: بر اساس ماده ۹۵ قانون کار، تامین شرایط ایمن در محیط کار بر عهده کارفرما است.

انتهای پیام/

نظرات