کلنگ زنی پروژه ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در پیرانشهر

عملیات اجرایی پروژه ۳۶ هزار تنی تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه در بخش لاجان شهرستان پیرانشهر، با حضو استاندار آذربایجانغربی آغاز شد.
به گزارش مملکت ما، پروژه سرمایهگذاری احداث کارخانه تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه با سرمایهای بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و در زمینی به مساحت ۳۲ هزار مترمربع، برای بیش از ۱۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد کرد.
این واحد صنعتی با هدف توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه محصولات باغی راهاندازی میشود و نقش مؤثری در جلوگیری از خامفروشی، افزایش ارزش افزوده و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد داشت.
پروژه کارخانه تولید و فرآوری انواع کنسانتره و پوره میوه، نخستین پروژه حوزه کشاورزی همایش بینالمللی سرمایهگذاری آذربایجانغربی "اینوا" است که وارد فاز اجرایی شده و میتواند الگویی برای تسریع در اجرای سایر طرحهای مصوب این رویداد باشد.
ایجاد زیرساختهای سرمایهگذاری اولویت آذربایجانغربی است
رضا رحمانی با تاکید بر حمایت از سرمایهگذارانی که در راستای رفع مشکلات مردم در تلاش هستند، افزود: با بودجه دولتی به تنهایی هیچ منطقهای آباد نمیشود و باید از سرمایهگذاران حمایت کرد و از منابع مردمی برای آبادانی و تولید کمک گرفت.
وی همچنین با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تولید و توجه به سرمایهگذاری، خاطرنشان کرد: عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری، تکلیف شرعی است و باید در راستای عملیاتی شدن شعار رهبری شبانهروزی تلاش کرد.
استاندار آذربایجانغربی بر ضرورت تسهیل فرآیند سرمایهگذاری در استان نیز تأکید کرده و افزود: فضا را باید برای حضور سرمایهگذار فراهم کرد تا سرمایهگذار هیچ دغدغهای نداشته باشد.
رحمانی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجانغربی از پتانسیلهای زیادی برخوردار است، اضافه کرد: نعمتهای مرز، تجارت، لجستیک، کشاورزی و گردشگری آذربایجانغربی از پتانسیلهایی است که کمتر استانی از چنین ظرفیتهایی برخوردار بوده و باید این ظرفیتها را شناسایی کرده و برای جذب سرمایهگذار اقدام شود.
وی در ادامه با بیان اینکه آذربایجانغربی دارای اراضی حاصلخیز و مستعد کشاورزی است، افزود: توجه به کشاورز و حل مشکلات کشاورزی باید مورد توجه دستگاههای متولی قرار گیرد.
استاندار آذربایجانغربی در پایان با تأکید بر اینکه رسالت ما سرمایهگذاری است، اظهار داشت: همایش "اینوا" نقطه آغاز برای توسعه و جبران عقبماندگیهای ماندگی استان بود و پرچم این همایش باید برافراشته بماند.
انتهای پیام/
نظرات