|

بیش از ۳۰ هزار مشترک استارلینک در ایران فعال است

بیش از ۳۰ هزار مشترک استارلینک در ایران فعال است

رییس کمیته اینترنت انجمن تجارت الکترونیک گفت: برآوردهای نشان می‌دهند که بیش از ۳۰ هزار مشترک استارلینک در ایران وجود دارد و ارائه دهندگان اینترنت ماهواره‌ای تنها به استارلینگ خلاصه نمی‌شود، این امر دسترسی ایرانی‌ها به اینترنت را آسان تر می‌کند اما این نکته وجود دارد که این فرصت گران‌ترین روش دسترسی به اینترنت است که اقتصاد ارتباطات را نابود می‌کند.

به گزارش مملکت ما، پویا پورحسینلو، رئیس کمیته اینترنت انجمن تجارت الکترونیک،  در نشست کمیسیون تحول، نوآوری و بهره وری اتاق بازرگانی تهران گفت:  از میان مشکلاتی که برای اینترنت ایران وجود دارد سه موضوع بسیار مشهود است که شامل محدودیت‌ها یا همان فیلترینگ، تحریم ها و مشکلی که در شبکه دسترسی وجود دارد می شود.

وی افزود: در دو سال گذشته تاکید زیادی بر توسعه شبکه دسترسی داشتیم و در دولت سیزدهم هم با گسترش فیبر نوری تلاش زیادی در این زمینه کرد، از سوی دیگر فیلترینگ عاملی است که به شدت به کاهش کیفیت اینترنت ایران انجامیده است در چنین شرایطی گزارش‌ها حاکی از افزایش چشمگیر استارلینگ و اینترنت ماهواره ای در ایران است برآوردهای انجمن تجارت الکترونیک نشان می دهند که بیش از ۳۰ هزار مشترک استارلینگ در ایران وجود دارد و ارائه دهندگان اینترنت ماهواره‌ای تنها به استارلینگ خلاصه نمی شود، این امر دسترسی ایرانی ها به اینترنت را آسان تر می کند اما این نکته وجود دارد که این فرصت گران ترین روش دسترسی به اینترنت است که اقتصاد ارتباطات را نابود می کند، صدها میلیون دلار ارز را از کشور خارج می کند و امید مردم را برای اینکه از داخل کشور اتفاقی برای ارتقای اینترنت بیفتد از بین می برد.

پیرحسینلو ادامه داد: اوضاع اینترنت ایران در ماه های اخیر بهبود یافته اما هنوز به شهریور ۱۴۰۱ بازنگشته است و امیدواریم تا اواسط زمستان به آن شرایط بازگردیم. محدودیت های گسترده به آلودگی شبکه اینترنت نیز انجامیده است و و فیلترشکن‌های رایگان موبایل های ما را به زامبی تبدیل می‌کند و به ایجاد اختلالات در شبکه داخلی و خارجی اینترنت می‌انجامد.

رئیس کمیته اینترنت انجمن تجارت الکترونیک اظهار کرد: در شش ماه گذشته وعده رفع فیلترینگ بدترین اتفاق بودن زیرا طولانی مدت و فرسایشی شده و در همین حال بهترین اتفاق بودن زیرا در گذشته باید دولت را برای رفع فیلترینگ اقناع می‌کردیم و اکنون رفع فیلترینگ مطالبه دولت است.

وی تصریح کرد: انتقاد اصلی ما این است که چگونه یک قاضی که در دستگاه قضایی ایران محکوم شده می تواند یک شبه تلگرام را فیلتر کند و نظر مثبت رییس سه قوه و تاکید رییس جمهور نتواند به رفع فیلترینگ تلگرام بینجامد؟ امیدواریم شفافیت به شورای عالی فضای مجازی بازگردد و این شورا پاسخگوتر باشد.

پیرحسینلو از تاثیر قطعی برق بر کیفیت اینترنت کشور گفت و توضیح داد: در تهران قطعی برق و تاثیر آن بر اینترنت یک تصور فانتزی است در حالی که در نقاط دورافتاده کشور قطع برق به معنای قطع کامل اینترنت است‌.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار