|

کاهش شدید واردات نفت به چین

کاهش شدید واردات نفت به چین

جدیدترین آمار گمرکی نشان داد که واردات نفت به چین در ژوییه، با کاهش ۱۸.۸ درصدی نسبت به ماه قبل،به پایین‌ترین میزان از ابتدای سال میلادی جاری رسید.

به گزارش مملکت ما ، آمار اداره کل گمرک چین نشان داد که واردات نفت به این کشور در ژوییه، به ۴۳.۶۹ میلیون تن معادل ۱۰.۲۹ میلیون بشکه در روز رسید و هر چند در مقایسه با ماه قبل، ۱۸.۸ درصد کاهش داشت اما در مقایسه با واردات ۸.۷۹ میلیون بشکه در روز در مدت مشابه سال گذشته که اقتصاد چین تحت تاثیر موارد شیوع گسترده کرونا و قرنطینه های سخت گیرانه قرار گرفته بود، ۱۷ درصد افزایش داشت.

واردات ۱۲.۶۷ میلیون بشکه در روز نفت در ژوئن، دومین رکورد بالای واردات ثبت شده بود.

واردات نفت چین در هفت ماهه نخست سال میلادی جاری، ۳۲۵.۸ میلیون تن بود که ۱۲.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۲ بالاتر بود.

به گفته اِما لی، تحلیلگر نفت چین در شرکت ورتکسا، کاهش ماهانه واردات نفت به چین، به دلیل واردات کمتر از سه صادرکننده بزرگ نفت شامل آمریکا، عربستان سعودی و روسیه بود که در بحبوحه تقاضای داخلی بالاتر و کاهش هدف تولید، صادرات خود را کاهش دادند. با این حال، این تحلیلگر خاطرنشان کرد که ذخایر نفت چین در خشکی در پایان ژوییه، بیش از ۱.۰۲ میلیارد بشکه بود و رشد مداوم این ذخایر، به پالایشگاه‌های چینی امکان می‌دهد تا خرید خود را در ماه‌های آینده کاهش دهند.

داده‌های شرکت مشاوره ژوچوانگ نشان داد که با وجود کاهش کلی واردات، پالایشگاه‌های دولتی چین، نرخ پالایش را در ژوییه به میانگین ۷۸ تا ۸۲ درصد ظرفیت تولید افزایش دادند که دو تا سه درصد بالاتر از ژوئن بود.

انتظار می‌رفت مصرف بنزین در بحبوحه تقاضای سفر در تابستان، افزایش پیدا کند. طبق داده‌های موسسه ژوچوانگ، ذخایر داخلی بنزین در فاصله اواسط ژوئن تا اواسط ژوییه، حدود سه درصد کاهش یافت، در حالی که ذخایر دیزل، حدود دو درصد افزایش یافت.

حاشیه سود بالاتر برای سوخت‌ها در آسیا، صادرات فرآورده‌های نفتی چین را در ژوییه افزایش داد و از نرخ‌ بالاتر پالایش، پشتیبانی کرد.

صادرات سوخت پالایش شده در ماه میلادی گذشته، با ۵۵.۸ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۵.۳۱ میلیون تن رسید و در مقایسه با ۴.۵۱ میلیون تن در ژوئن، بالاتر بود.

بر اساس گزارش رویترز، چین در ژوییه، ۱۰.۳۱ میلیون تن گاز طبیعی وارد کرد که در مقایسه با ۸.۷ میلیون تن واردات در مدت مشابه سال گذشته که قیمت جهانی بالا، باعث کاهش خریدهای نقدی شد، ۱۸.۵ درصد بالاتر بود.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار