کاهش ۱۸ تا ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز در کشور
مرکز آمار ایران اعلام کرد: مقدار تولید گوشت در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۱ درصد، برای بز و بزغاله ۲۳ درصد، برای گاو و گوساله ۲۳ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۸ درصد کاهش یافت.
به گزارش مملکت ما ، مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد: وزن گوشت قرمز عرضهشده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ جمعاً ۳۷٬۱۴۷ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۹٬۴۲۳ تن، ۵۲٫۳ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است.
همچنین گوشت گوسفند و بره با ۱۳٬۸۰۳ تن، بز و بزغاله با ۲٬۸۸۸ تن، و سایر انواع دام با ۱٬۰۳۳ تن، بهترتیب ۳۷٫۱ درصد، ۷٫۸ درصد و ۲٫۸ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ۳۰ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۱ درصد، برای بز و بزغاله ۲۳ درصد، برای گاو و گوساله ۲۳ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۸ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ۴۵ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (مهر) در حدود ۴ درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام/
نظرات