افزایش ۱۹ درصدی جوجه ریزی در استان گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۱۴۰ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۸۳۱ قطعه جوجهریزی سال گذشته در این استان انجام شد که نسبت به سال ماقبل آن نزدیک ۱۹ درصد افزایش یافتهاست.
به گزارش مملکت ما ، صالح محمدی اظهار کرد: سال گذشته ۴۶ درصد جوجههای تولیدی مزارع مرغ مادر در استان گیلان مصرف شد و بقیه به سایر استانهای کشور ارسال شدهاست.
وی افزود: گیلان رتبه نخست را به لحاظ شرکتهای زنجیرهای مرغ به خود اختصاص داده که این مهم علاوه بر تامین امنیت غذایی در کشور، ایجاد اشتغالزایی پایدار و جلوگیری از خروج ارز از کشور، منجر به تابآوری در شرایط تحریم و بحرانی میشود.
محمدی با بیان اینکه گیلان از استانهای پیشرو در توسعه صنایع بالادستی پیشران صنعت طیور در کشور است، عنوان کرد: میانگین توزیع روزانه مرغ در استان ۳۰۸ تن است ضمن اینکه ۳۳۱ تن نیز به سایر استانها به ویژه تهران و البرز به قیمت مصوب ارسال میشود.
وی اضافه کرد: استان گیلان با ۱۱ واحد پرورش مرغ اجداد گوشتی فعال رتبه نخست، ۹۹ واحد مرغ مادر جایگاه دوم و ۹۰۷ واحد مرغ گوشتی رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
انتهای پیام/
نظرات