|

تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین افزایش یافت

تولید گوشت بوقلمون در استان قزوین افزایش یافت

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۱۱ درصدی تولید گوشت بوقلمون در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش مملکت ما ، علی رمضانپور مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار تن گوشت بوقلمون سال گذشته در استان قزوین تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با حجم چهار هزار و ۴۱۷ تن به میزان ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۲ هزار و ۹۰۰ قطعه در استان قزوین فعال است که بیش از ظرفیت پیش بینی شده را در استان محقق ساخت.

این مسئول بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحد‌های تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه قرار دارد.

رمضانپور یادآور شد: استان‌های تهران، کرج و اصفهان از بازار‌های هدف مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/

نظرات

پربازدید ترین اخبار