افزایش ۳۹ درصدی جوجهریزی در استان مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش ۳۹ درصدی جوجهریزی در استان خبر داد.
به گزارش مملکت ما، محمدمهدی عباسزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجهریزی ۵۲/۲ میلیون قطعهای در واحدهای مرغ گوشتی مازندران در فصل بهار امسال، گفت:میزان جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان در این مدت در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۹ درصد افزایش داشته است.
او افزود:این میزان جوجهریزی، بالاترین رقم جوجهریزی فصلی در بین استانهای کشور طی سالهای متمادی است و سهم ۱۱/۸ درصدی از جوجهریزی کل کشور را به خود اختصاص داده است.
عباس زاده با بیان اینکه مازندران علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز خود، حدود ۶۵ درصد از جوجههای تولیدی را مازاد بر نیاز استان به سایر استانها، به ویژه پایتخت، صادر میکند، گفت: این امر نقش مهم مازندران در تأمین امنیت غذایی کشور را نشان میدهد.
او در ادامه به برنامهریزیهای انجام شده برای افزایش جوجهریزی در استان اشاره کرد و افزود: پیگیری و پایش روزانه جوجهریزی واحدهای مرغ گوشتی، فعالسازی واحدهای غیرفعال و راکد، و حمایت از مرغداران از جمله این برنامهریزیها بوده است.
عباس زاده با تأکید بر عزم جهاد کشاورزی مازندران برای افزایش تولید و رونق صنعت طیور در استان، گفت: با تلاشهای انجام شده، مازندران به قطب تولید مرغ گوشتی در کشور تبدیل شده است و امیدواریم با تداوم این روند، شاهد افزایش سهم استان در تولید و صادرات این محصول باشیم.
انتهای پیام/
نظرات