افزایش تولید مرغ در فیروزه به ۳۳۰ هزار قطعه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه گفت: با حمایتهای صورت گرفته در حوزه تولید مرغ ۵۴ هزار قطعه ظرفیت جدید در شهرستان ایجاد شد و تولید مرغ در هر دوره از ۲۷۰ هزار قطعه به ۳۳۰ هزار قطعه افزایش یافت.
به گزارش مملکت ما، حسن کلیدری با بیان اینکه به همت کشاورزان توفیقات خوبی را طی یک سال گذشته توانستیم در سطح شهرستان به دست آوریم، افزود: طی یک سال اخیر توانستیم بالغبر ۵ میلیارد تومان در حوزه آب و خاک جذب کنیم.
وی از لایروبی ۲۸ قنات در روستاهای مختلف و اجرای ۲۱ کیلومتر انتقال آب با لوله، اجرای ۲ کیلومتر کانالهای بتنی و یک استخر ذخیره آب کشاورزی طی این مدت خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه با اشاره به رشد ۳۵ درصدی تحویل گندم شهرستان به مراکز خرید دولتی نسبت به میانگین کشوری، تصریح کرد: تحویل گندم شهرستان در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳۰۰ تن بود که این مقدار در سال گذشته به ۷۳۰۰ تن افزایش یافت که به سیلو و کارخانجات آرد تحویل شد.
وی با بیان اینکه در حوزه صنایع تبدیلی دومین سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی در شهرک صنعتی کمال به بهرهبرداری رسید، اظهار کرد: با حمایتهای صورت گرفته اولین کارخانه بستهبندی رطب با سرمایهگذاری بالغبر ۲۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در همین شهرک صنعتی نیز به بهرهبرداری رسید.
کلیدری همچنین از اخذ مجوز برای راهاندازی ۴ کارخانه کنستانتره برای شهرستان خبر داد و گفت: اولین کارخانه در بخش طاغنکوه به بهرهبرداری رسیده و سه کارخانه دیگر نیز ۵۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که طی یک سال آینده نیز به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی در ادامه گفت: گرچه قبلاً کارخانه تولید نوار تیپ با یک خط تولید در شهرستان به بهرهبرداری رسید اما با بهرهبرداری از سه خط دیگر در سال جاری اکنون این کارخانه نیز با چهار خط تولید خود را ادامه میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه همچنین بهرهبرداری از اولین گلخانه تولید نشاء در شهرستان طی سال جاری را از دیگر دستاوردها دانست و افزود: در این گلخانه بالغبر ۳ میلیون نشاء تولید شده است.
وی همچنین از تولید ۱۴ رقم گوجه فرنگی و توزیع آنها بین کشاورزان خراسان رضوی خبر داد و افزود: در حوزه تولید کنستانتره طی یک سال اخیر حدود ۱۵ هزار تن تولید کنستانتره در شهرستان تولید و با نرخ مناسب بین کشاورزان توزیع شد، همچنین برای حمایت از کشاورزان ۷۰۰۰ تن جو نیز توزیع شد.
کلیدری در ادامه با اشاره به برگزاری انواع کارگاههای آموزشی و روز مزرعهها در راستای افزایش آگاهی و دانش فنی کشاورزان گفت: این دورهها در طول سال ادامه دارد و برگزار میشود.
وی با بیان اینکه سند تحول کشاورزی شهرستان تهیه شده است، خاطرنشان کرد: این سند تحول نقشه راهی خواهد بود تا در سالهای آینده بتوانیم حوزه کشاورزی را پیش ببریم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه همچنین از جذب یک میلیارد تومان اعتبار بلاعوض برای توسعه باغات انگور دیم در طاغانکوه جنوبی خبر داد و گفت: با اعتبارات جذب شده امسال حدود ۵۰ هکتار توسعه باغات انگور دیم را در طاغان جنوبی شهرستان فیروزه داشتیم.
وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا بتوانیم کشاورزی معیشتی را به کشاورزی اقتصادی برای روستائیان و کشاورزان شهرستان تبدیل کنیم، گفت: امیدواریم امسال شاهد افزایش تولید با توجه به بارندگیهایی که داشتیم در سطح شهرستان باشیم.
انتهای پیام/
نظرات