توسعه مزارع پرورش میگو در سطح ۷۰۰ هکتار از سواحل استان سیستان و بلوچستان
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان از توسعه مزارع پرورش میگو در سطح ۷۰۰ هکتار از سواحل این استان خبر داد.
به گزارش مملکت ما، بتول دانش شهرکی افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح در حال حاضر ۷۳ درصد است که با میزان سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد ریال توسط شرکت کشت و صنعت مَکُران در شهرستان کنارک در حال اجراست.
وی تاکید کرد: آب و هوای سواحل مَکُران در جنوب سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و بر اثر بادهای موسمی مونسون متعادل است و همین وضعیت زمینه لازم را برای آبزی پروری فراهم کرده و به نوعی میتوان گفت چابهار و کنارک بهشت آبزی پروری ایران است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: وجود اسکلههای متعدد شیلاتی، دسترسی به آبهای اقیانوسی، وجود اراضی مستعد پرورش میگو و وجود بزرگترین ناوگان صیادی آبهای دور از بارزترین استعدادهای شیلاتی استان است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای کم نظیر آبزیپروری در زمینه پرورش میگو و ماهی بویژه ظرفیتهای پرورش سایر آبزیان نظیر انواع جلبکهای دریایی، خیار دریایی، لابستر، آرتیمیا و آبزیان زینتی دارد.
دانش شهرکی تصریح کرد: چابهار، دشتیاری، زرآباد و کنارک با ساحلی زیبا و با ظرفیتهای فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی بویژه ماهیان تُن است.
وی افزود: حوزه شیلات یکی از بخشهای کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و میتواند علاوهبر آمار فعلی، اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایهگذاری در حوزه شیلات با صرفهترین راه و اقتصادیترین فعالیت در سواحل مَکُران محسوب میشود.
شهرکی گفت: هر هکتار مزارع پرورش میگو برای حدود ۲ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد میکند و میگوی برداشت شده در گواتر و گوردیم کنارک به دلیل اینکه در منطقهای ساحلی با درجه حرارت مناسب، پاکیزه و بدور از آلودگیهای صنعتی و شهری، نزدیکی به خط استوا و هوای نسبتا گرم و مرطوب و بادهای موسمی مونسون پرورش داده میشود، از کیفیت بالایی برخوردار است.
انتهای پیام/
نظرات